Activitats formatives

Fer testament per evitar conflictes familiars_Sant Jaume dels Domenys

Data: 9 d'abril de 2019
Horari: 16:00 a 19:00 hores
Lloc: Cellers Domenys i Secció de Crèdit, SCCL. Carrer Prat de la Riba, 18. Sant Jaume dels Domenys
Preu: 60€
Durada: 3 hores
Àrea formativa: Economia i finances
Termini d'inscripció: 29/03/2019
Inscriu-te

Presentació

La regulació de la successió ha estat sempre una preocupació difícil d’afrontar, tant que a vegades creiem que és millor no fer res i deixar que siguin les disposicions legals les que regulin la distribució del nostre patrimoni. No obstant, hem de prendre consciència que regular la nostra successió és un acte de responsabilitat que ens permetrà per una banda manifestar i regular quin és el nostre desig, i per l’altra, establir les normes de la nostra successió per evitar conflictes entre els futurs beneficiaris.

És per això que en aquesta sessió es tractaran els conceptes essencials per afrontar qualssevol procés de regulació successòria per poder decidir quin model és el més idoni donada la nostra voluntat, el nostre patrimoni i la nostra situació personal.

Programa

  • Per què haig de fer testament?. Avantatges i desavantatges de fer o no fer testament.
  • Successió testada i successió intestada.
  • Altres formes de transmissió del meu patrimoni.
  • Breu referencia a la Llei 19/1195, de 4 de juliol, de modernització de les explotacions agràries.

Formadora

Sra. Pilar Pérez, advocada especialista en successions i en planificació patrimonial de l'empresa familiar i la persona física. Vicepresidenta de la secció de Dret Civil del Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i coordinadora de formació en matèria de Dret de Successions.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x