Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 6 hores
Àrea formativa: Producció
Inscriu-te
Objectius
- Conèixer la procedència i com extrauen les abelles cada un dels productes apícoles i els seus derivats (mel, pol·len, pròpolis i gelea reial.
Programa
La mel.
- Composició Valors nutricionals
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
El pol·len.
- Composició
- Valores nutricionals
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
Els pròpolis.
- Composició.
- Valors nutricionals.
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.
La gelea reial.
- Composició.
- Valors nutricionals.
- Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
- Propietats i usos del pol·len.