Activitats formatives

Composició i propietats dels productes apícoles

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 6 hores
Àrea formativa: Producció
Inscriu-te

Objectius

  • Conèixer la procedència i com extrauen les abelles cada un dels productes apícoles i els seus derivats (mel, pol·len, pròpolis i gelea reial.

Programa

La mel.

  • Composició Valors nutricionals
  • Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
  • Propietats i usos del pol·len.

El pol·len.

  • Composició
  • Valores nutricionals
  • Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
  • Propietats i usos del pol·len.

Els pròpolis.

  • Composició.
  • Valors nutricionals.
  • Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
  • Propietats i usos del pol·len.

La gelea reial.

  • Composició.
  • Valors nutricionals.
  • Factors de qualitat fisicoquímics, microbiològics, sensorials i origen floral.
  • Propietats i usos del pol·len.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x