Activitats formatives

Cuina

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Àrea formativa: Desenvolupament rural
Inscriu-te

Objectius

  • Adquirir els coneixements teòrics i pràctics, habilitats i destreses necessàries per confeccionar ofertes gastronòmiques.
  • Complir la normativa d'higiene alimentària i prevenció de riscos laborals.

Programa

Cuina espanyola

  • Característiques generals i evolució històrica
  • Aliments espanyols més emblemàtics. Productes amb Denominació d'Origen protegida.
  • La dieta mediterrània.

Cuina tradicional i cuina d'avantguarda. L'actual cuina espanyola al món; Plats més representatius de la gastronomia espanyola.

  • Tapes, pinxos, banderilles, montaditos i cuina en miniatura
  • La dieta mediterrània i les seves característiques
  • Les cuines de les diferents autonomies. Principals peculiaritats. Plats més representatius.
  • Restaurants espanyols més reconeguts.
  • Utilització de tot tipus de la terminologia culinària.

Cuina de la resta d'Europa.

  • La cuina francesa i italiana i les seves característiques. La seva influència en la gastronomia d'altres països. Plats i productes més representatius
  • La cuina portuguesa, principals característiques i plats més representatius
  • Altres cuines del continent i els seus plats més implantats a Espanya

Altres cuines del món

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x