Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Àrea formativa: Desenvolupament rural
Inscriu-te
Objectius
- Adquirir els coneixements teòrics i pràctics, habilitats i destreses necessàries per confeccionar ofertes gastronòmiques.
- Complir la normativa d'higiene alimentària i prevenció de riscos laborals.
Programa
Cuina espanyola
- Característiques generals i evolució històrica
- Aliments espanyols més emblemàtics. Productes amb Denominació d'Origen protegida.
- La dieta mediterrània.
Cuina tradicional i cuina d'avantguarda. L'actual cuina espanyola al món; Plats més representatius de la gastronomia espanyola.
- Tapes, pinxos, banderilles, montaditos i cuina en miniatura
- La dieta mediterrània i les seves característiques
- Les cuines de les diferents autonomies. Principals peculiaritats. Plats més representatius.
- Restaurants espanyols més reconeguts.
- Utilització de tot tipus de la terminologia culinària.
Cuina de la resta d'Europa.
- La cuina francesa i italiana i les seves característiques. La seva influència en la gastronomia d'altres països. Plats i productes més representatius
- La cuina portuguesa, principals característiques i plats més representatius
- Altres cuines del continent i els seus plats més implantats a Espanya
Altres cuines del món