Activitats formatives

Presentació de vins i begudes

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Àrea formativa: Altres
Inscriu-te

Objectius

  • Realitzar totes les operacions adequades per a la seva conservació, preparació i servei, utilitzant els procediments i tècniques establertes.

Programa

  • Definicions i metodologia del tast
  • La vista i l'examen visual
  • L'olfacte i les olors del vi. El bouquet
  • El gust
  • Estímuls sensitius
  • Equilibri entre aromes i sabors
  • Llenguatge del tastador: vocabulari gustatiu
  • Tècniques i elements importants del tast: copes, locals, condicions ambientals, temperatures òptimes per tastar correctament
  • Tipus de tast i fases del tast
  • Fixes de tast: les maneres de puntuar el vi
  • El sol i la seva influència en el tast
  • Components del vi i la seva influència en el tast
  • Maridatges
  • Gestió i control del celler.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x