Activitats formatives

Sumilleria i maridatge

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Àrea formativa: Altres
Inscriu-te

Objectius

  • Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar que més adequat.
  • Primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d’un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots els conceptes treballats.

Programa

Definició del tast. (vocabulari específic)

Condicions per la degustació.

Les temperatures del servei.

Conservació del producte.

Les tècniques de tast aplicació dels sentits. (Fases de la degustació):

  • La fase visual.
  • La fase olfactiva.
  • La fase gustativa.

El maridatge entre el vi i el menjar.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x