Activitats formatives

Curs Superior Especialitzat en requisits de l'estàndar BRC (Versió 8)

Data: 20/02/2020 al 21/05/2020
Preu: 320€ (220€ bonificables)
Durada: 30 hores
Àrea formativa: Gestió de qualitat
Termini d'inscripció: 27/01/2020
Inscriu-te

Idioma

Castellà

Objectius

  • Identificar els requisits generals que exigeix la implantació de l’estàndard BRC.
  • Entendre el paper que exerceix la direcció de l’empresa en la implantació de l’estàndard BRC.
  • Distingir els requisits exigits per l’estàndard BRC en relació a les normes d’instal·lacions, el control del producte i la gestió de personal.
  • Conèixer la implantació del sistema d’anàlisi de perills i punts de control i punts de control crític, APPCC, segons BRC.
  • Abordar els requisits exigits per l’estàndard en la producció d’aliments d’alt risc i cures especials.
  • Comprendre les exigències de l’estàndard BRC sobre la comercialització de productes no elaborats ni envasats a les instal·lacions de l’empresa.

Programa

  • Anàlisi del compromís de la direcció i la millora contínua segons BRC
  • Pla de seguretat alimentària - APPCC segons BRC
  • Identificació dels elements d’un sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària segons BRC
  • Interpretació de las normes relatives a les instal·lacions segons BRC
  • Examen del control del producte i del procés segons BRC
  • Interpretació de la gestió del personal , zonificació i gestió de productes comercialitzats segons BRC.

Destinataris

Aquest curs està dirigit als següents col·lectius:

  • Professionals, emprenedors, directius, responsables de qualitat i tècnics d’empreses agroalimentàries que vulguin conèixer els requisits exigits per l’estàndard BRC en la última versió publicada a l’agost del 2018
  • Empreses agroalimentàries, proveïdors i empreses de processament d’aliments.
  • Empreses que vulguin exportar els seus productes al Regne Unit o que envasin productes alimentaris per a la seva comercialització sota marques de distribuïdors britànics que estiguin interesades a certificar-se sota l’estàndard BRC Food i conèixer tots els requisits que són necessaris per a obtenir la cerificació.

Requisits tècnics

Requisits Bàsics:
És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En caso de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims són:

  • Procesador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memoria RAM recomendada.
  • Resolución de pantalla de 1024x768 a 32 bits

 

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x