Activitats formatives

Introducció a la comptabilitat

Preu: 410
Durada: 150 hores (6 ECTS)
Àrea formativa: Economia i finances
Inscriu-te

Idioma

Català, castellà

Objectius

  • Estudiar i conèixer el marc conceptual del pla general de comptabilitat, la terminologia específica i els instruments i procediments que són específics, singulars i propis de la comptabilitat.
  • Dominar el procés comptable i aprendre a confeccionar correctament dos dels cinc estats financers: el balanç de situació i el compte de resultats, que s'elaboren a partir de les dades que aquest procés facilita.

Programa

  • Introducció als fonaments de la comptabilitat
  • El mètode comptable i el cicle comptable
  • Actiu i passiu corrents
  • Finançament bàsic i actiu no corrent
  • Determinació i distribució del resultat de l'exercici.

Requisits tècnics

Per al seguiment d'aquesta assignatura és necessari disposar d'un ordinador de sobretaula o portàtil amb connexió a internet (per banda ampla, ADSL o cable) i un monitor amb una resolució mínima de 1.024 x 768 píxels. Per a poder consultar alguns materials també pot ser necessari un lector de DVD.

És recomanable que la CPU (sigui d'un ordinador de sobretaula o d'un portàtil) tingui com a mínim 2 GB de memòria RAM i 2 GHz de velocitat de processador.

És necessari un sistema operatiu Windows XP (o superior), Mac OS o Linux*. També es necessita tenir instal·lat un dels navegadors següents: Internet Explorer 9.0 (o superior), Mozilla Firefox o Chrome.

* A causa de la gran varietat de distribucions que hi ha, no especifiquem totes les versions possibles.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x