Activitats formatives

Alta formació per a Consells Rectors

Data: Calendari a concretar amb la cooperativa o entitat
Preu: Subvencionat
Durada: Mínim 8 hores
Àrea formativa: Organització i desenvolupament directiu
Termini d'inscripció: 31/10/2018
Inscriu-te

Activitats formatives adreçades a l'alta formació de consells rectors de cooperatives agroalimentàries en matèries empresarials, per millorar la seva professionalització i l'exercici de les seves funcions

En virtut del Conveni 2018 entre Cooperativas Agroalimentarias de España i el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, es posa en marxa el programa d'alta formació de Consells Rectors, que té com a objectius principals:

  • Dotar als membres dels consells rectors d'eines, coneixements i habilitats per millorar la seva professionalització i facilitar l'exercici de les seves funcions.
  • Millorar les habilitats dels membres dels consells rectors en les seves funcions quotidianes, com reunions o presa de decisions.
  • Sensibilitzar al Consell Rector cap a la necessitat de prendre decisions estratègiques per respondre als reptes i tendències que es plantegen en el sector.
  • Millorar el funcionament de les societats cooperatives com a sistemes empresarials competitius.
  • Adaptar-se als continus canvis de l'entorn, superar els reptes d'un mercat cada dia més obert i global , alhora que aprofitar les oportunitats de forma eficient i sostenible.
  • Formar futurs consellers, prioritàriament joves i dones, per assegurar el bon funcionament futur de les cooperatives.
  • Es pretén també afavorir i/o aprofundir en els processos d'integració cooperativa en curs o en projecte amb el propòsit de fomentar fórmules que propiciïn un major grau d'eficiència i integració empresarial.
  • Afavorir el coneixement entre les diferents persones i cooperatives, com a base per generar la necessària confiança que propiciï processos de cooperació empresarial de caràcter supra-autonòmic.
  • Impulsar las polítiques d'igualtat de gènere i el relleu generacional.

 

Tipologia d'actuacions

El Pla de Formació de Consells Rectors està dirigit a membres de consells rectors i futurs rectors de cooperatives i altres entitats associatives de caràcter agroalimentari, de la totalitat del territori de l'Estat Espanyol.

Els continguts de la formació són modulars i es podran programar aquells mòduls que siguin de més interès per a la cooperativa i/o d'altres entitats associatives, complint amb un mínim de 8 hores de formació, impartides en una o vàries jornades. La durada de cada mòdul ha de ser de mínim 2 hores i ha d'haver un mínim de 8 alumnes. Per a obtenir informació dels continguts modulars, cliqueu al següent enllaç:

Sol·licita informació

Les cooperatives o entitats associatives de caràcter agroalimentari interessades en realitzar activitats formatives, poden sol·licitar més informació a formacio@fcac.coop o al telèfon 932 292 018.


Aquesta formació està finançada pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.

                                            

 

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x