Activitats formatives

Alta formació per a Consells Rectors

Data: Calendari a concretar amb la cooperativa o entitat
Preu: Subvencionat
Durada: Mínim 8 hores
Àrea formativa: Organització i desenvolupament directiu
Inscriu-te

En el marc de les línies de treball previstes en l'apartat 1 de l'annex X del Reial Decret 307/2019, de 26 d'abril, pel qual es regula la concessió directa de diverses subvencions en matèria agroalimentària i pesquera, arrenca el Programa d'actuacions 2019 dirigit a la formació, igualtat i rejoveniment de consells rectors de cooperatives agroalimentàries, en matèries empresarials, per millorar la seva professionalització i l'exercici de les seves funcions, amb els següents objectius:

  • Dotar als membres dels consells rectors d'eines, coneixements i habilitats per millorar la seva professionalització i facilitar l'exercici de les seves funcions.
  • Millorar les habilitats dels membres dels consells rectors en les seves funcions quotidianes, com reunions o presa de decisions.
  • Sensibilitzar al Consell Rector cap a la necessitat de prendre decisions estratègiques per respondre als reptes i tendències que es plantegen en el sector.
  • Millorar el funcionament de les societats cooperatives com a sistemes empresarials competitius.
  • Adaptar-se als continus canvis de l'entorn, superar els reptes d'un mercat cada dia més obert i global , alhora que aprofitar les oportunitats de forma eficient i sostenible.
  • Formar futurs consellers, prioritàriament joves i dones, per assegurar el bon funcionament futur de les cooperatives.
  • Es pretén també afavorir i/o aprofundir en els processos d'integració cooperativa en curs o en projecte amb el propòsit de fomentar fórmules que propiciïn un major grau d'eficiència i integració empresarial.
  • Afavorir el coneixement entre les diferents persones i cooperatives, com a base per generar la necessària confiança que propiciï processos de cooperació empresarial de caràcter supra-autonòmic.
  • Impulsar las polítiques d'igualtat de gènere i el relleu generacional.

 

Tipologia d'actuacions

El Pla de Formació de Consells Rectors està dirigit a membres de consells rectors i futurs rectors de cooperatives i altres entitats associatives de caràcter agroalimentari, de la totalitat del territori de l'Estat Espanyol.

Les accions formatives programades constaran de mòduls formatius adaptables a les necessitats específiques de les cooperatives i d'altres entitats associatives de caràcter agroalimentari, destinatàries de la formació. Tindran una durada mínima de 8 hores, impartides en una o diverses jornades. El nombre mínim d'alumnes seran 8, encara que amb algun matís a tenir en compte. El contingut de cada taller estarà format per un o diversos mòduls, amb una durada mínima de 2 hores per mòdul.

Per a obtenir informació dels continguts modulars, cliqueu al següent enllaç:

 

Sol·licita informació

Les cooperatives o entitats associatives de caràcter agroalimentari interessades en realitzar activitats formatives, poden sol·licitar més informació a formacio@fcac.coop o al telèfon 932 292 018.


Aquesta formació està finançada pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, a través del Reial Decret citat anteriorment.

                                            

 

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x