Activitats formatives

Anglès: Converses virtuals amb un professor nadiu

Data: Octubre 2019
Horari: A concretar amb el professorat
Lloc: Plataforma on-line de videoconferència
Preu: 360€ (6 hores) / 440€ (8 hores) / 600€ (12 hores)
Durada: 6 hores / 8 hores / 12 hores
Àrea formativa: Idiomes
Inscriu-te

Una de les millors maneres d’aprendre un idioma és conversant i perdent la por a parlar.

COM? Classes personalitzades de conversa durant un temps mínim de 30 minuts, a través d’una plataforma on-line de videoconferència. Amb un formador nadiu que et guiarà en el procés d’aprenentatge, et corregirà i t’ajudarà a assolir els teus objectius.

QUÈ? Els temes de conversa el pots escollir, segons les teves necessitats professionals i/o personals.

QUAN? Pots realitzar aquesta formació durant un període màxim de 4 mesos, de març a juliol de 2019. Per tant, seràs tu qui definiràs les dates, dins d’aquest període, i amb la possibilitat de continuar realitzant aquesta formació.

DURADA I COST? Podràs escollir entre els següents paquets segons la durada de la formació, la qual s’estructurarà en sessions de mínim mitja hora:

  • 6 hores (12 sessions): 360 €
  • 8 hores (16 sessions): 440 €
  • 12 hores (24 sessions): 600€

Aquesta formació és personal i específica, ja que s’adapta a les necessitats, al nivell i a l’horari de cada alumne. Per aquest motiu, el cost no es podrà bonificar a través del crèdit del sistema de bonificació, però podeu emprar el fons d’educació i promoció de les cooperatives.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x