Agenda

15/01/2015

Jornada de Reflexió Estratègica del Pla Marc del Cooperativisme Agrari Català per a cooperatives <2 M€ Lleida i Tarragona

9.15h
Torregrossa

A partir de la presentació del document de diagnosi del Pla Marc del Cooperativisme agrari català a totes les cooperatives, el 24 d’octubre de 2014, a Lleida, iniciem la segona fase del projecte: un procés de reflexió estratègica per definir plegats uns objectius claus i construir els plans de treball per assolir-los.

Per portar a terme aquest procés, us demanem la vostra col·laboració mitjançant la participació en una única sessió de treball. Esteu convocats presidents, gerents, membres del consell rector o qualsevol altre personal de la cooperativa que afavoreixi l’enriquiment del debat.

Cada sessió està pensada per agrupar cooperatives d’un mateix volum de facturació i, si s’escau, d’un àmbit territorial proper.

El nostre objectiu és aconseguir un debat intens que ens permeti trobar propostes profitoses per encarar amb èxit el futur.

17/01/2015

3a Festa del Vi Novell i l'Oli Nou de la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot

Cooperativa Agrícola Sant Josep - C. Estació, 2 (BOT)

18/01/2015

19a Fira de l'Oli i l'Olivera d'Espolla

ESPOLLA (Alt Empordà)

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x