Agenda

del 29/04/2017 al 01/05/2017

Fira del Vi de Falset

FALSET

Les cooperatives Agrícola de la Serra d'Almos, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Cellers Unió, Cooperativa Falset Marçà i Vinícola del Priorat seran presents a la 22a edició de la Fira del Vi de Falset. A la pàgina web de la Fira podeu consultar les diferents activitats que organitzen.

19/05/2017

XXXIV Assemblea General de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

11h
Teatre l'Artesana. Travessia dels Corredors cantonada amb C. Miquel Puig i Cardona - FALSET

23/05/2017

Jornada internacional de bones pràctiques de l’economia social en l’àmbit agroalimentari

10h
Auditori del Cèntric Espai Cultural. Pl. de Catalunya, 49-51 - EL PRAT DE LLOBREGAT

L'Ajuntament del Prat i l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitzen una jornada per conèixer de primera mà la realitat del Parc Agrari i de les cooperatives agràries i agroalimentàries del nostre país.

 

Programa

 
9.45h Recepció
 
10h Obertura de la jornada a càrrec de Lluís Tejedor, Alcalde del Prat i Marta Mayordomo, Tinenta d’Alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació.
 
10.15h Ponència: “El Parc Agrari del Baix Llobregat, una oportunitat per l’economia social”, a càrrec de Raimon Roda, Gerent del Parc Agrari del Baix Llobregat.
 
10.45h Ponència: “Anàlisi del teixit de les empreses agroalimentàries d’economia social”, a càrrec de Rafael Vidal, Director de la Cooperativa 2147 mans.
 
11.15h Pausa
 
11.40h Ponència: “Les cooperatives agràries a Catalunya”, a càrrec de Jordi Vives, Director de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.
 
12h Taula de bones pràctiques moderada per Ana Àlvarez de la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE)
El cooperativisme al sud de França: el cas de Jardins de Perpinyà i la Cooperative Plaine du Roussillon amb Gilles Bertran. Director general de Cooperative Plaine du Roussillon.
Les dinàmiques rurals i col·lectives a Grècia després de la crisi, amb Mathilde Woillez. Consultora.
L’Associació Espigoladors i la lluita contra el malbaratament alimentari, amb Mireia Barba.
Les Cooperatives d’activitat agrícola franceses: Terracoopa, Cooperativa d’activitat agrícola ecològica i de protecció del medi ambient de Montpeller, amb Joseph Le Gran. Gerent.
 
Torn obert de paraules.
 
Cloenda a càrrec de José Ángel Carcelén, Conseller de desenvolupament econòmic i agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat.
 
23/05/2017

Jornada "Nou pla de millora de la competitivitat de les cooperatives agràries i altres instruments de finançament"

9.30h
Casa de l'Agricultura. C. Ulldecona, 33 - BARCELONA

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x