Carregant web FCAC

La XXIX edició de la Fira Internacional d’Aliments i Begudes de qualitat es celebra a IFEMA (Madrid) del 13 al 16 d’abril

artMuria, present al Saló de Gurmets de Madrid

13/04/2015
artMuria
artMuria © Mel Muria
artMuria
artMuria © Mel Muria

La marca de mel de luxe artMuria (www.artmuria.com) participa en la XXIX edició de la Fira Internacional d’Aliments i Begudes de qualitat Saló de Gurmets 2015.

Aquest certamen, organitzat per Grupo Gourmets, líder del producte delicatessen a Europa i una de les fires més prestigioses de món del sector reuneix, aquesta setmana a Madrid, a més de mil expositors.

El saló, que en l'edició de l'any passat va aconseguir gairebé vuitanta mil visitants, de 53 nacionalitats diferents, és el punt de trobada entre fabricants i consumidors dels productes agroalimentaris d'alta gamma i compta amb una superfície de gairebé 20.000 m2 d'exposició.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la marca artMuria el 2014: quatre varietats de mel d'excel·lent qualitat (romaní, taronger, alta muntanya i bosc), en diversos formats i amb presentacions de luxe que estaran disponibles als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, els Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

Segons Rafael Muria, president d’artMuria: "Després de dos segles de dedicació absoluta a l'apicultura, volem aprofitar aquest gran aparador per mostrar al món la nostra mel exclusiva resultat del treball, la innovació i l'esforç de sis generacions de la nostra família".

La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en els darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.

 

Més informació

SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com
artMuria al Saló de Gurmets: Pavelló 8, estand H33

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya