La marca de mel de luxe artMuria (www.artmuria.com) participa en la XXIX edició de la Fira Internacional d’Aliments i Begudes de qualitat Saló de Gurmets 2015.
Aquest certamen, organitzat per Grupo Gourmets, líder del producte delicatessen a Europa i una de les fires més prestigioses de món del sector reuneix, aquesta setmana a Madrid, a més de mil expositors.
El saló, que en l'edició de l'any passat va aconseguir gairebé vuitanta mil visitants, de 53 nacionalitats diferents, és el punt de trobada entre fabricants i consumidors dels productes agroalimentaris d'alta gamma i compta amb una superfície de gairebé 20.000 m2 d'exposició.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la marca artMuria el 2014: quatre varietats de mel d'excel·lent qualitat (romaní, taronger, alta muntanya i bosc), en diversos formats i amb presentacions de luxe que estaran disponibles als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, els Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.
Segons Rafael Muria, president d’artMuria: "Després de dos segles de dedicació absoluta a l'apicultura, volem aprofitar aquest gran aparador per mostrar al món la nostra mel exclusiva resultat del treball, la innovació i l'esforç de sis generacions de la nostra família".
La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en els darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
Més informació
SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com
artMuria al Saló de Gurmets: Pavelló 8, estand H33
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h