Carregant web FCAC

El Festival “En Veu Alta” acull un dinar maridatge a mans de Celler Masroig i l’Hotel Rural Cal Cabré

Els vins del Celler Masroig i els àpats elaborats per l’Hotel Rural Cal Cabré es faran lloc entre els contes recitats del Festival EVA, a Pradell de la Teixeta, que celebra, enguany, la seva sisena edició

29/06/2015

L’Hotel Rural Cal Cabré i el Celler Masroig organitzen un dinar maridatge el pròxim dissabte 4 de juliol, dins el context del Festival En Veu Alta (EVA). La proposta pretén establir-se dins el calendari d’activitats com un referent de qualitat i d’interès gastronòmic.

L’esdeveniment culinari tindrà lloc a l’antic celler de l’establiment rural, dins un espai ple d’història i molta personalitat. El maridatge, que serà guiat tant per personal del Celler com de l’Hotel Rural, consistirà en diferents plats acompanyats de 3 vins i uns postres maridats amb mistela negra.

Aquesta activitat vol enriquir el calendari del ja establert Festival EVA, una trobada de referència cultural per la narració i la tradició oral. Amb propostes per tot tipus de públic i de totes les edats, és una experiència única en emplaçaments ben singulars i vinculats al territori. D’aquesta manera, Celler Masroig pretén aportar aquest lligam emocional amb la terra, amb els seus vins, dins d’un espai característic, elegant i molt especial, l’Hotel Rural Cal Cabré.

 

Més Informació

DIA: 4 Juliol
HORA: 14.15 h
LLOC: C. Soldevila, 21 - Pradell (Mapa de localització)
PREU: 25 euros (places limitades)
RESERVES: Inés / Cruz - 647 72 53 07

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya