Carregant web FCAC

Falset Marçà amplia horaris i espais de tast a l’estiu

Amb l’objectiu de seguir potenciant l’enoturisme al Priorat i adaptar-se a les noves demandes, la Cooperativa potencia l’oferta de visites

02/07/2015
Sala de Tast de la Cooperativa Falset Marçà
Sala de Tast de la Cooperativa Falset Marçà © Cooperativa Falset Marçà

La Cooperativa Falset Marçà manté l'aposta per l'enoturisme al Priorat durant els mesos d'estiu i la reforça amb l'obertura de la sala de tast cada dia de la setmana perquè els visitants puguin descobrir els vins del celler centenari fora dels horaris de visita de la Catedral del Vi, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell.

La sala de tast romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí i tarda* per acollir tots els visitants que vulguin tastar vins de les diferents gammes que elabora el celler de la DO Montsant, principalment Ètim i Castell de Falset.

L'ampliació d'activitats demostra la voluntat de seguir millorant l'oferta enoturística que també es fa palesa amb una programació regular de visites al celler per la tarda. Fins ara, la visita "Arquitectura i vi" només es podia realitzar en horari de matí i aquest estiu també s'han programat de dilluns a dissabte a les 16.30h per donar més opcions als visitants.

Al mes d'agost, Falset Marçà recupera les visites a "Sol i Serena" que permeten tastar els singulars vins ranci i dolços del celler coincidint amb el capvespre. Al terrat de la Cooperativa i just en el moment en què es pon el sol, el celler proposa un tast de vins amb un mosset que prepara l'Hotel Hostal Sport. "Sol i Serena" tindrà lloc els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d'agost i cal efectuar reserva prèvia per disposar d’entrada.

Cal recordar que la Cooperativa Falset Marçà ha obtingut el I Premi Enoturisme de la DO Montsant per "haver bastit una sòlida oferta que complementa amb la seva activitat vinícola i contribueix a la promoció turística del territori". El jurat de la DO Montsant ha reconegut la proposta enoturística de Falset Marçà amb el guardó i aquesta referència:

La Cooperativa Falset Marçà ha definit una programació regular, estable i diversificada, ha cercat la complicitat i la col·laboració amb altres agents turístics i promotors culturals de la zona, i ha estat peça clau en l’impuls d’iniciatives turístiques d’abast comarcal. En els darrers anys, el nombre de visitants que han gaudit de l’espectacularitat del seu celler modernista, dels seus vins i la seva història no ha parat de créixer. El passat 2014 van ser més de 7.000 persones les que van prendre part d’alguna de les activitats enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà.

 

Programa de visites

Arquitectura i vi (visita estàndard)
De dilluns a divendres: 12h i 16:30h
Dissabte: 16:30h

La visita d'en Blai (visita teatralitzada)
Dissabte i diumenge: 12h

Sol i Serena
Dissabtes del mes d'agost: 1 - 8 - 15 - 22 - 29
Per participar en aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia, com a mínim amb 5 dies d'antelació. Places limitades.
També es pot reservar per a grups de mínim 10 persones, altres dies de la setmana.

*Horari d'obertura de la Sala de Tast
MATÍ: de 10.30h a 12h (just abans de l'inici de la visita)
TARDA: de 18h a 19.30h (just en acabar la visita)

 

Més informació

Propostes enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà

Altres notícies
27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

27.02.2024

L'OOVE ecològic 'Baronia de Cabacés' entre els TOP 10 dels Premis Iber Oleum

27/02/2024

L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...

19.02.2024

La Cooperativa de Gandesa rep un 20% més de visitants

19/02/2024

La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...

19.02.2024

Celler Capçanes "Millor cooperativa de l'any" segons Tim Atkins

19/02/2024

El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...

08.02.2024

Castell d'Or rellança la gamma de vins de la seva marca insígnia

08/02/2024

Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...

24.01.2024

Barcelona Wine Week comptarà amb 16 cellers cooperatius catalans

24/01/2024

El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya