Comunicats de premsa

Falset Marçà amplia horaris i espais de tast a l’estiu

02/07/2015

Amb l’objectiu de seguir potenciant l’enoturisme al Priorat i adaptar-se a les noves demandes, la Cooperativa potencia l’oferta de visites

La Cooperativa Falset Marçà manté l'aposta per l'enoturisme al Priorat durant els mesos d'estiu i la reforça amb l'obertura de la sala de tast cada dia de la setmana perquè els visitants puguin descobrir els vins del celler centenari fora dels horaris de visita de la Catedral del Vi, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell.

La sala de tast romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí i tarda* per acollir tots els visitants que vulguin tastar vins de les diferents gammes que elabora el celler de la DO Montsant, principalment Ètim i Castell de Falset.

L'ampliació d'activitats demostra la voluntat de seguir millorant l'oferta enoturística que també es fa palesa amb una programació regular de visites al celler per la tarda. Fins ara, la visita "Arquitectura i vi" només es podia realitzar en horari de matí i aquest estiu també s'han programat de dilluns a dissabte a les 16.30h per donar més opcions als visitants.

Al mes d'agost, Falset Marçà recupera les visites a "Sol i Serena" que permeten tastar els singulars vins ranci i dolços del celler coincidint amb el capvespre. Al terrat de la Cooperativa i just en el moment en què es pon el sol, el celler proposa un tast de vins amb un mosset que prepara l'Hotel Hostal Sport. "Sol i Serena" tindrà lloc els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d'agost i cal efectuar reserva prèvia per disposar d’entrada.

Cal recordar que la Cooperativa Falset Marçà ha obtingut el I Premi Enoturisme de la DO Montsant per "haver bastit una sòlida oferta que complementa amb la seva activitat vinícola i contribueix a la promoció turística del territori". El jurat de la DO Montsant ha reconegut la proposta enoturística de Falset Marçà amb el guardó i aquesta referència:

La Cooperativa Falset Marçà ha definit una programació regular, estable i diversificada, ha cercat la complicitat i la col·laboració amb altres agents turístics i promotors culturals de la zona, i ha estat peça clau en l’impuls d’iniciatives turístiques d’abast comarcal. En els darrers anys, el nombre de visitants que han gaudit de l’espectacularitat del seu celler modernista, dels seus vins i la seva història no ha parat de créixer. El passat 2014 van ser més de 7.000 persones les que van prendre part d’alguna de les activitats enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà.

 

Programa de visites

Arquitectura i vi (visita estàndard)
De dilluns a divendres: 12h i 16:30h
Dissabte: 16:30h

La visita d'en Blai (visita teatralitzada)
Dissabte i diumenge: 12h

Sol i Serena
Dissabtes del mes d'agost: 1 - 8 - 15 - 22 - 29
Per participar en aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia, com a mínim amb 5 dies d'antelació. Places limitades.
També es pot reservar per a grups de mínim 10 persones, altres dies de la setmana.

*Horari d'obertura de la Sala de Tast
MATÍ: de 10.30h a 12h (just abans de l'inici de la visita)
TARDA: de 18h a 19.30h (just en acabar la visita)

 

Més informació

Propostes enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x