Carregant web FCAC

Aquesta Setmana Santa gaudeix amb el Celler Masroig

Celler Masroig organitza un seguit d’experiències enoturístiques, programades entre el 20 i 27 de març, dirigides a tots els públics

24/02/2016
Tast guiat al Celler Masroig
Tast guiat al Celler Masroig © Celler Masroig

Aquestes vacances de Setmana Santa el Celler Masroig ofereix un calendari molt complet, amb experiències enoturístiques properes i emocionants amb les quals podreu descobrir la nostra història i els nostres productes. El dia 20 les activitats comencen amb una ruta per les vinyes amb bicicletes elèctriques, descobrint la bellesa d’un entorn únic i aconseguint un vincle amb el paisatge, i finalitza amb una visita al celler i un tast dels nostres vins. Els dies 25 i 26, per tal d’acostar el món del vi als més petits, s’organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa. Per acabar, el diumenge 27 el Celler Masroig ofereix un maridatge dels seus vins amb els millors productes gourmet. Aquesta serà la segona experiència gastronòmica d’una gira de maridatges que hem iniciat aquest 2016.

Aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que el Celler treballa habitualment (visites guiades + tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). A més, també s’ofereix el Wine & Calçotada Tour, una calçotada al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler Masroig.

* La ruta amb bicicleta serà a les 11h. El Celler infantil, el dia 25 a les 11h i el dia 26 a les 11h i a les 16h. El maridatge a les 11h.
* Es requereix reserva prèvia. Places limitades.
* Consultar preus per cada activitat

 

Més informació

Èlia Campreciós
Tel. 977 825 026 | 646 743 922

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya