Aquestes vacances de Setmana Santa el Celler Masroig ofereix un calendari molt complet, amb experiències enoturístiques properes i emocionants amb les quals podreu descobrir la nostra història i els nostres productes. El dia 20 les activitats comencen amb una ruta per les vinyes amb bicicletes elèctriques, descobrint la bellesa d’un entorn únic i aconseguint un vincle amb el paisatge, i finalitza amb una visita al celler i un tast dels nostres vins. Els dies 25 i 26, per tal d’acostar el món del vi als més petits, s’organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa. Per acabar, el diumenge 27 el Celler Masroig ofereix un maridatge dels seus vins amb els millors productes gourmet. Aquesta serà la segona experiència gastronòmica d’una gira de maridatges que hem iniciat aquest 2016.
Aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que el Celler treballa habitualment (visites guiades + tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). A més, també s’ofereix el Wine & Calçotada Tour, una calçotada al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler Masroig.
* La ruta amb bicicleta serà a les 11h. El Celler infantil, el dia 25 a les 11h i el dia 26 a les 11h i a les 16h. El maridatge a les 11h.
* Es requereix reserva prèvia. Places limitades.
* Consultar preus per cada activitat
Més informació
Èlia Campreciós
Tel. 977 825 026 | 646 743 922
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h