Les cooperatives agràries catalanes participen a Alimentaria amb tres showcookings i un tast de vins criança. Es tracta d’accions promogudes per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca, per donar a conèixer als professionals i consumidors les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa.
Igualment, una vintena d’empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats.
- 27 d’abril a les 11h | Showcooking
“Del Delta al Penedès: degustació d’arròs del Delta de l'Ebre amb el seu maridatge amb vins DO Penedès” amb Basilio Rodríguez, cuiner de l’Escola d’Hosteleria de Tortosa.
Cooperatives: Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
- 27 d’abril a les 17h | Showcooking
“Noves tècniques químiques aplicades a l'OOVE Escornalbou” amb Josep M. Moreno, xef del Restaurant Cook and Travel.
Cooperativa de Riudecanyes
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
- 28 d’abril a les 12h | Tast de vins criança
Vinícola de Sarral - Portell. DO Conca de Barberà
Celler de Batea - L’Aube. DO Terra Alta
Vinícola de Nulles - Adernats Essència. DO Tarragona
Castell d’Or - Cossetània. DO Penedès
Lloc: Pavelló 3 B269. Intervin
- 28 d’abril a les 13h | Showcooking
“Textures d'oli d'oliva d'oliveres mil·lenàries marinat amb pernil Duroc” amb Jeroni Castell del Restaurant Les Moles
Cooperatives: Acomont i Plana de Vic
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h