Comunicats de premsa

Gran Medalla d'Or i Premi Revelació del Jurat per al Cava Adernats Reserva Brut

12/05/2016

Adernats Blanc Seducció, Medalla de Plata per tercera vegada

Adernats - Vinícola de Nulles rep un nou gran reconeixement internacional, aquesta vegada al Concurs Mundial de Brussel·les. Concretament, la Gran Medalla d'Or i el premi Revelació del Jurat per al cava Adernats Reserva Brut 2012 i la Medalla de Plata per al blanc Seducció.

El Concurs Mundial de Brussel·les és un dels concursos amb més prestigi del món i al que més vins espanyols es presenten. Compta amb 22 anys d'experiència i 320 experts mundials que seleccionen rigorosament els reconeixements internacionals.

Els gairebé 9.000 vins presentats a concurs, procedents de 52 països productors, són tastats a cegues pel jurat que aquest any, només ha atorgat una gran medalla d'or per un cava, l'Adernats Reserva Brut, que a més a més, és un dels 6 premis revelació del jurat i l'únic cava amb aquesta distinció en tot l'estat espanyol.

Així doncs Adernats, torna a estar d'enhorabona per partida doble. El passat desembre, la revista '50 Great Cavas', editada per Wine Pleasures, va catalogar l'exclusiu cava Gran Reserva Adernats XC com "el millor cava del món" amb 98 punts sobre 100 en la seva classificació mundial. Incloent també, el cava Reserva Brut premiat a Brussel·les i el cava Gran Reserva Brut Nature entre la seva selecció dels 50 millors caves del planeta.

Aquests reconeixements a la feina ben feta, és el resultat de l'aposta per la qualitat que, des de fa anys, es fa al celler d'Adernats. Així, la unió del treball a la vinya i al celler, es veuen recompensats, reconeguts internacionalment. L'equip enològic, liderat per Laurent Corrio i Jordi Casabona, celebra els guardons especialment perquè, segons diuen, sovint "necessitem reconeixement extern per valorar el que tenim a casa". Ens trobem en una terra privilegiada, vinícola i gastronòmicament parlant. Tant, que costa saber valorar. I Adernats, és una vegada més l'exemple que si fem bé les coses, estimem i cuidem el que tenim, no necessitem grans coses per arribar molt lluny.

La Vinícola de Nulles, així doncs, es posiciona com a celler referent de la Denominació d'Origen Tarragona i de la regió del Cava, pels seus nombrosos èxits obtinguts en els darrers anys. Des de direcció, es valora especialment l'esforç i persistència tant dels seus pagesos com del conjunt de treballadors que, dia darrere dia, treballen amb cura i estima les seves terres i mimen el procés productiu a fi d'obtenir la qualitat i excel·lència en els vins i caves Adernats, reconeguts arreu del món.

Els apunts imprescindibles

  • 8.750 vins presentats de 52 països d'arreu del món.
  • 22 anys d'experiència i un jurat format per 320 experts mundials.
  • El concurs internacional amb més vins espanyols presentats.
  • La única Gran Medalla d'Or per a un cava.
  • Un dels 6 especials premis Revelació del Jurat atorgats.
  • El blanc Seducció guanya per tercer any la Medalla de Plata.
  • Adernats ja va ser catalogat com 'El millor cava del món' el passat desembre.
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals
Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals 19/09/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos de Catalunya i l’Associació de Cooperatives de l'Oli del Baix Ebre i Montsià han presentat, aquesta setmana, una bateria...
Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x