Carregant web FCAC

Gran Medalla d'Or i Premi Revelació del Jurat per al Cava Adernats Reserva Brut

Adernats Blanc Seducció, Medalla de Plata per tercera vegada

12/05/2016

Adernats - Vinícola de Nulles rep un nou gran reconeixement internacional, aquesta vegada al Concurs Mundial de Brussel·les. Concretament, la Gran Medalla d'Or i el premi Revelació del Jurat per al cava Adernats Reserva Brut 2012 i la Medalla de Plata per al blanc Seducció.

El Concurs Mundial de Brussel·les és un dels concursos amb més prestigi del món i al que més vins espanyols es presenten. Compta amb 22 anys d'experiència i 320 experts mundials que seleccionen rigorosament els reconeixements internacionals.

Els gairebé 9.000 vins presentats a concurs, procedents de 52 països productors, són tastats a cegues pel jurat que aquest any, només ha atorgat una gran medalla d'or per un cava, l'Adernats Reserva Brut, que a més a més, és un dels 6 premis revelació del jurat i l'únic cava amb aquesta distinció en tot l'estat espanyol.

Així doncs Adernats, torna a estar d'enhorabona per partida doble. El passat desembre, la revista '50 Great Cavas', editada per Wine Pleasures, va catalogar l'exclusiu cava Gran Reserva Adernats XC com "el millor cava del món" amb 98 punts sobre 100 en la seva classificació mundial. Incloent també, el cava Reserva Brut premiat a Brussel·les i el cava Gran Reserva Brut Nature entre la seva selecció dels 50 millors caves del planeta.

Aquests reconeixements a la feina ben feta, és el resultat de l'aposta per la qualitat que, des de fa anys, es fa al celler d'Adernats. Així, la unió del treball a la vinya i al celler, es veuen recompensats, reconeguts internacionalment. L'equip enològic, liderat per Laurent Corrio i Jordi Casabona, celebra els guardons especialment perquè, segons diuen, sovint "necessitem reconeixement extern per valorar el que tenim a casa". Ens trobem en una terra privilegiada, vinícola i gastronòmicament parlant. Tant, que costa saber valorar. I Adernats, és una vegada més l'exemple que si fem bé les coses, estimem i cuidem el que tenim, no necessitem grans coses per arribar molt lluny.

La Vinícola de Nulles, així doncs, es posiciona com a celler referent de la Denominació d'Origen Tarragona i de la regió del Cava, pels seus nombrosos èxits obtinguts en els darrers anys. Des de direcció, es valora especialment l'esforç i persistència tant dels seus pagesos com del conjunt de treballadors que, dia darrere dia, treballen amb cura i estima les seves terres i mimen el procés productiu a fi d'obtenir la qualitat i excel·lència en els vins i caves Adernats, reconeguts arreu del món.

Els apunts imprescindibles

  • 8.750 vins presentats de 52 països d'arreu del món.
  • 22 anys d'experiència i un jurat format per 320 experts mundials.
  • El concurs internacional amb més vins espanyols presentats.
  • La única Gran Medalla d'Or per a un cava.
  • Un dels 6 especials premis Revelació del Jurat atorgats.
  • El blanc Seducció guanya per tercer any la Medalla de Plata.
  • Adernats ja va ser catalogat com 'El millor cava del món' el passat desembre.
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya