La marca exclusiva artMuria ha començat recentment a distribuir les seves quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a través de diferents supermercats gourmet del regne d’Aràbia Saudita.
Els gairebé 30 milions d'habitants d'aquest país de l'Orient Mitjà són grans consumidors de mel destinada a rebosteria, postres i dolços, encara que un gran percentatge del producte prové de la importació.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014 una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.
Per a Rafel Muria, president d’artMuria: "Malgrat que la nostra empresa familiar té una tradició de més de 200 anys en el món de l'apicultura, molt arrelada a nivell local, per a la creació de la marca de luxe vam veure imprescindible l'activació de sinergies de col·laboració amb altres països i la internacionalització del producte".
artMuria, que llançarà una nova gamma de sabors en breu, també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda. Al continent asiàtic és present al Japó i Corea del Sud i aviat estarà disponible en els establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i resta de països del Golf Pèrsic.
La companyia, en plena fase d'expansió nacional i internacional i que manté un creixement sostingut, és reconeguda per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h