Comunicats de premsa

La Cooperativa de Cambrils guardonada amb el prestigiós premi internacional de packaging WorldStar 2014

16/06/2014

Un oli català premiat pel seu packaging

El passat 13 de maig a Düsseldorf (Alemanya), coincidint amb la celebració de la fira Interpack, va tenir lloc el lliurament dels prestigiós premi Worldstar for Packaging 2014 atorgat per la WPO (World Packaging Organization - Organització Mundial de Packaging) a la seva edició 45 que premia en diferents categories als seus millors dissenys d’envasos i embalatges a nivell mundial.

En total es van presentar 249 projectes de 35 països i l’ampolla d’oli verge extra Aragem de la Cooperativa Agrícola de Cambrils dissenyada per l’estudi Debonatinta de El Morell (Tarragona) que va obtenir el premi a la categoria d’aliments.

Les associacions de cada país des de 1970 seleccionen entre els guardonats als premis nacionals els treballs que competiran a l‘organització mundial en aquesta cas el disseny ARAGEM fou premiat a l’edició 2013 de Liderpack que organitza Graphispack (Fira de Barcelona).

El president de la WPO, el nord-americà Thomas L. Schneider va lliurar a les dissenyadores Eva Castro i Núria Arbonés de l’estudi de disseny Debonatinta (El Morell - Tarragona) i a Fernando Sarasa, gerent de la Cooperativa Agrícola de Cambrils el guardó a la cerimònia al Saló de Congressos de la Fira de Düsseldorf.

Aquest guardó és el premi més prestigiós que un disseny pot rebre i tant per l’agència de disseny Debonatinta com per la Cooperativa Agrícola de Cambrils suposa un reconeixement a una aposta per la innovació al mercat de l’oli d’oliva verge extra amb el qual porten treballant  3 anys des del llançament de la marca.

L’oli d’oliva verge extra Aragem és el producte estrella d’aquesta presentació que a més a més disposa d’un pack regal, vinagres balsàmics i vinagres d’herbes aromàtiques a la seva línea de productes en total amb 10 referències.

Recordem que no únicament la presentació de l’oli ha estat premiada, doncs la qualitat de l’oli verge extra de la Cooperativa Agrícola de Cambrils ha estat premiat per segon any consecutiu amb el premi “Premio Alimentos de España” al millor oli d’oliva verge extra de l’Estat a la categoria de fruitats madurs atorgat pel Ministeri d’Agricultura.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x