Celler Masroig està de celebració, aquest any compleix 100 anys. Tot i l’edat i que ha vist passar per les seves portes nombroses collites any rere any, manté l’essència i la personalitat que el primer dia el van ajudar a néixer. Abrigat entre generacions de famílies que, com ell, han nascut i viscut entre les vinyes. Sempre lluitant, reinventant-se, preservant els valors inicials i acompanyant-los dels coneixements i la innovació actuals. Fundat l’any 1917 i situat al sud-oest de la comarca del Priorat, actualment és un dels referents de la jove Denominació d’Origen Montsant.
El 2017 no serà un any qualsevol, a finals de febrer complim els 100 anys i ens espera un calendari amb diferents esdeveniments que properament s’aniran fent públics. Un centenari que donarà protagonisme a la carinyena, la base dels nostres vins.
Tot començarà amb una festa homenatge a tots aquells que han format part indissoluble del Celler Masroig, i seguirà amb diferents presentacions inèdites i obertes a tots els públics.
Entre altres coses, es farà la reedició de dos grans festes que, des de fa uns anys, han estat incorporades en la història recent del celler, com són MasroigFoodTruck, en el marc de la Fira del Vi de Falset, i la Festa del Vi Novell al novembre. Aquest cop però, seran edicions especials i úniques, on destacarà el Centenari com centre de la celebració.
Pel que fa a l’enoturisme, es presentaran noves rutes i activitats que complementaran l’oferta actual del celler. Un conjunt de noves experiències que buscaran sorprendre els nostres visitants, fent-los així còmplices d’aquest gran aniversari.
D’altra banda, cal destacar que també hi haurà diferents sorpreses en altres àmbits, totes preparades per ser presentades al llarg d’aquest any. Les xarxes socials també formaran part d’aquest centenari, publicant notícies i fent diferents sortejos i promocions. Totes aquestes activitats aniran acompanyades dels hashtags #Masroig100 i #100%carinyena.
Ben aviat, començarà la festa. Estigueu atents!
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h