Carregant web FCAC

Cellers Domenys celebra la Festa del Vi jove i l’Oli novell

L’esmorzar-degustació tindrà lloc al Celler de La Bisbal del Penedès diumenge 4 de març

01/03/2018

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), us convida a la Festa del Vi jove i l’Oli novell 2018 on presentarà, mitjançant un esmorzar-degustació, les seves varietats de vi jove i oli novell.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març de 2018, a partir de les 09.30 hores al Celler de La Bisbal del Penedès, està obert a tota la població i es preveu la participació d’un miler de persones.

Actuacions de grups locals, concurs a Instagram i molt més!

Paral·lelament, i en el marc de la Festa del Vi jove i l’Oli novell, també hi haurà una mostra d’arts i oficis antics (picapedrers, canyissers, torners…) i paradetes d’artesans perquè els assistents puguin gaudir de productes de qualitat superior i la millor

artesania catalana. Al llarg de tot el matí hi haurà actuacions de grups locals com la Colla Castellera Els Bous, els Geganters i grallers, Ball de Gitanes i la Colla de Diables… i alguna sorpresa més.

A més, aquest mateix dia, els assistents podran participar al concurs d’Instagram que posa en marxa Cellers Domenys: els usuaris de la popular xarxa social de fotografies hauran de compartir les seves millors imatges de la jornada i entraran, automàticament, al concurs. El guanyador s’endurà un lot de vins Domenio.
 

Més informació a https://cellersdomenys.com/festa/

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya