Celler Masroig inicia la temporada enoturística organitzant diverses activitats durant les dues últimes setmanes d’aquest mes de març. Del 22 al 25, la setmana prèvia a Setmana Santa, Celler Masroig torna a repetir l’activitat del Room Escape, tal i com va anunciar fa unes setmanes. Després de l’èxit obtingut durant el passat pont de desembre, el Celler torna a oferir aquesta singular experiència dirigida als més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins.
Durant la Setmana Santa, s’oferiran visites enoturístiques a les instal·lacions del Celler en diferents torns i horaris. Cal destacar però, que el divendres 30 s’oferiran les visites amb la promoció 2x1, és a dir, a meitat de preu. Aquestes inclouran els mateixos serveis de sempre i aniran acompanyades de l’opció d’un taller infantil per als més petits, on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi i realitzaran un taller mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
El dissabte 31 serà el dia més complert. Es disposarà de taller infantil durant tots els torns i es faran diverses visites guiades, les quals finalitzaran amb un ventall de diferents opcions de tastos, depenent del torn escollit:
El diumenge 1 d’abril, a part de les visites guiades de sempre, s’oferirà, com a activitat alternativa, un tast a cegues de la mà del sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es degustaran. Totes les activitats requereixen reserva prèvia, ja que n’hi ha que són amb places limitades.
Més informació i reserves
visites@cellermasroig.com
Tel. 646 743 922
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h