Comunicats de premsa

ALIMENTARIA 2018 | Dimecres 18 d’abril, a les 17h, a Catalonia Food and Gastronomy Hub

"L'art de la cuina amb mel"

16/04/2018

Showcooking de cooperatives, dirigit pel subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, amb dues estrelles Michelin

Una vintena de cooperatives agràries exposen novetats a Alimentaria

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc d’Alimentaria 2018. L’acció, que es farà dimecres 18 d’abril a les 17h a l’espai Catalonia Food and Gastronomy Hub, compta amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca.

"L’art de la cuina de la mel" és el títol del showcooking que dirigirà Rafel Muria, subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, restaurant parisenc amb dues estrelles Michelin.

Per a l’elaboració dels plats s’utilitzaran marques cooperatives com Mel Muria, Llet Nostra i Escornalbou Gourmet, l’oli verge extra ecològic de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes. A més, la mostra es maridarà amb el vi dolç “Pansal del Calàs” de Celler Capçanes, elaborat amb garnatxa i samsó de vinyes velles.

El president de la FCAC, Ramon Sarroca, explica que “es tracta d’una iniciativa que pretén donar a conèixer als professionals del sector les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa”.

Igualment, un total de 18 empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats en el marc d’un certamen referent a nivell internacional en l’àmbit agroalimentari.

 

Més informació

ACTE:  Showcooking “L’art de la cuina amb mel”
DATA:  18 d’abril
HORA: 17 a 17.45 h
LLOC:  Catalonia Food and Gastronomy Hub  (Pavelló 3  |  Nivell 0  |  Stand – A 199)

Places limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, envieu un correu electrònic a: comunicacio@fcac.coop

Relació de cooperatives amb estand a Alimentaria 2018

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La Cooperativa d'Ivars ja disposa de carn de vedella amb certificació GLOBALG.A.P.
La Cooperativa d'Ivars ja disposa de carn de vedella amb certificació GLOBALG.A.P. 22/03/2019 Durant la primera quinzena del mes de març s’han certificat amb el segell GLOBALG.A.P. les primeres granges de bestiar boví de socis de Cooperativa d’Ivars. Cal recordar que aquesta...
El relleu generacional, a debat en la trobada de joves agricultors i ramaders de cooperatives de tota Europa
El relleu generacional, a debat en la trobada de joves agricultors i ramaders de cooperatives de tota Europa 21/03/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) és una de les entitats impulsores de la primera edició del “Fòrum Empresarial de Joves Cooperativistes”, que aplega uns 300...
Es destinaran 29 M€ al Pla de Millora de Competitivitat de les Cooperatives i a l'agroindústria
Es destinaran 29 M€ al Pla de Millora de Competitivitat de les Cooperatives i a l'agroindústria 20/03/2019 Donada la rellevància del Pla de Competitivitat per al sector, la FCAC insta a què les convocatòries es facin efectives al més aviat possible La Federació de Cooperatives Agràries de...
La DOP Oli Terra Alta organitza un showroom d’alta gastronomia
La DOP Oli Terra Alta organitza un showroom d’alta gastronomia 15/03/2019 La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli Terra Alta organitza, dilluns 18 de març a Barcelona, la III Jornada Professional i Showroom. La sessió, que inclou una mostra - degustació de plats...
La FCAC promou l’apoderament de les dones a les cooperatives
La FCAC promou l’apoderament de les dones a les cooperatives 12/03/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una jornada per promoure el lideratge, la motivació, l’emprenedoria i l’apoderament de les dones. La sessió, que porta...
Cellers Unió elabora un Vi Ranci amb una solera original de 1928
Cellers Unió elabora un Vi Ranci amb una solera original de 1928 11/03/2019 Cellers Unió recupera un dels vins de postres més tradicionals de casa nostra i presenta el seu nou vi ranci. Es tracta d’una petita producció elaborada al Celler de Vilalba dels Arcs, on la...
Les dones de les cooperatives agràries catalanes, també aixequem la veu
Les dones de les cooperatives agràries catalanes, també aixequem la veu 07/03/2019 RAMONA MOTA Responsable del grup de treball per a la Igualtat de Gènere de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya En el món rural cooperatiu, la dona viu una doble invisibilitat:...
FCAC denuncia el baix pes del pressupost d’Agricultura en el conjunt del Govern
FCAC denuncia el baix pes del pressupost d’Agricultura en el conjunt del Govern 26/02/2019 El sector alerta que la convocatòria d’enguany del Pla de Competitivitat de cooperatives agràries no es veu reflectida en el pressupost La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya...
El Tribunal Suprem dicta sentència a favor del model de benzineres automàtiques
El Tribunal Suprem dicta sentència a favor del model de benzineres automàtiques 26/02/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra satisfeta amb la recent decisió del Tribunal Suprem, que reconeix la validesa del model d’estacions de servei automàtiques....
La FCAC reclama compromís a la resta de  comunitats productores perquè aprovin  un Pla d’arrencada de fruita de pinyol
La FCAC reclama compromís a la resta de comunitats productores perquè aprovin un Pla d’arrencada de fruita de pinyol 20/02/2019 Davant l’anunci del Departament d’Agricultura de finançar un pla d’arrencada de fruiters, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) reclama el compromís de la resta de...
La FCAC planteja els reptes de les cooperatives agràries al conseller de Treball, Chakir El Homrani
La FCAC planteja els reptes de les cooperatives agràries al conseller de Treball, Chakir El Homrani 12/02/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es reuneix avui, 12 de febrer, amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, amb l’objectiu de definir els...
Dues noves distincions internacionals per a la col·lecció de mel ecològica Muria BIO
Dues noves distincions internacionals per a la col·lecció de mel ecològica Muria BIO 06/02/2019 Les mels de la gamma ecològica de Muria BIO han destacat a l’edició de 2018 del premi italià BIOLMIEL, el concurs de les millors mels ecològiques del món. Les varietats de Taronger i Alta...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x