Comunicats de premsa

ALIMENTARIA 2018 | Dimecres 18 d’abril, a les 17h, a Catalonia Food and Gastronomy Hub

"L'art de la cuina amb mel"

16/04/2018

Showcooking de cooperatives, dirigit pel subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, amb dues estrelles Michelin

Una vintena de cooperatives agràries exposen novetats a Alimentaria

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc d’Alimentaria 2018. L’acció, que es farà dimecres 18 d’abril a les 17h a l’espai Catalonia Food and Gastronomy Hub, compta amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca.

"L’art de la cuina de la mel" és el títol del showcooking que dirigirà Rafel Muria, subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, restaurant parisenc amb dues estrelles Michelin.

Per a l’elaboració dels plats s’utilitzaran marques cooperatives com Mel Muria, Llet Nostra i Escornalbou Gourmet, l’oli verge extra ecològic de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes. A més, la mostra es maridarà amb el vi dolç “Pansal del Calàs” de Celler Capçanes, elaborat amb garnatxa i samsó de vinyes velles.

El president de la FCAC, Ramon Sarroca, explica que “es tracta d’una iniciativa que pretén donar a conèixer als professionals del sector les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa”.

Igualment, un total de 18 empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats en el marc d’un certamen referent a nivell internacional en l’àmbit agroalimentari.

 

Més informació

ACTE:  Showcooking “L’art de la cuina amb mel”
DATA:  18 d’abril
HORA: 17 a 17.45 h
LLOC:  Catalonia Food and Gastronomy Hub  (Pavelló 3  |  Nivell 0  |  Stand – A 199)

Places limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, envieu un correu electrònic a: comunicacio@fcac.coop

Relació de cooperatives amb estand a Alimentaria 2018

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

XVII Jornada de boví a Cooperativa d'Ivars
XVII Jornada de boví a Cooperativa d'Ivars 25/09/2018 La XVII Jornada de Boví de Carn a Cooperativa d’Ivars ha reunit aquest matí un centenar de ramaders del sector. Els tècnics de la cooperativa han compartit amb ells, l’èxit de la recent...
Cooperativa d'Ivars: Primera fàbrica de pinsos certificada amb GLOBALG.A.P. a Catalunya
Cooperativa d'Ivars: Primera fàbrica de pinsos certificada amb GLOBALG.A.P. a Catalunya 18/09/2018 El passat 3 de setembre es va obtenir la certificació GLOBALG.A.P. a la fàbrica de pinsos de Torregrossa de Cooperativa d’Ivars. Aquesta certificació és un conjunt de normes reconegudes a...
FCAC reclama extremar els controls a senglars i reforçar el paper dels Agents Rurals
FCAC reclama extremar els controls a senglars i reforçar el paper dels Agents Rurals 14/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) reclama a l’Administració que s’extremin les mesures de vigilància en el territori després que, a Bèlgica, s’hagin confirmat dos...
Un miler d’hectàrees d’arròs del Delta de l’Ebre, afectades per la pedregada d’anit
Un miler d’hectàrees d’arròs del Delta de l’Ebre, afectades per la pedregada d’anit 06/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que una superfície d’un miler d’hectàrees d’arròs del Delta de l’Ebre ha resultat afectada per la pedregada d’anit. Les...
El sector cooperatiu manté la vicepresidència de la DOP Cava
El sector cooperatiu manté la vicepresidència de la DOP Cava 29/08/2018 Per primera vegada a la història de la DOP Cava, el sector cooperatiu va optar a la presidència d'aquesta DO. Tot i que aquesta la va guanyar el sector elaborador, en el cas de la...
El sector productor presenta candidatura a la presidència de la DO Cava
El sector productor presenta candidatura a la presidència de la DO Cava 23/08/2018 Per primera vegada a la història de la DO Cava el sector productor optarà a la presidència juntament amb quatre candidats més, tots ells del sector elaborador. El magnífic resultat obtingut...
Canvis normatius a les Organitzacions de Productors de fruita
Canvis normatius a les Organitzacions de Productors de fruita 17/08/2018 Avui s’han publicat dos reglaments al Diari Oficial de la Unió Europea, que modifiquen, amplien i aclareixen alguns aspectes relacionats amb els ajuts que reben les Organitzacions de Productors....
La collita de poma i pera a Europa es recupera
La collita de poma i pera a Europa es recupera 10/08/2018 Ahir es van presentar a Varsòvia les previsions de collita de poma i pera per a la Unió Europea en el certamen de Prognosfruit. En aquesta ocasió l’Associació Mundial de Poma i Pera (WAPA)...
Un 85% dels vots avalen les candidatures de les cooperatives catalanes a la DO Cava
Un 85% dels vots avalen les candidatures de les cooperatives catalanes a la DO Cava 27/07/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció després que 1.200 electors (86% dels vots emesos) donessin suport a la candidatura de les cooperatives...
La FCAC presenta dues candidatures (censos A i C) al Consell Regulador del Cava
La FCAC presenta dues candidatures (censos A i C) al Consell Regulador del Cava 23/07/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha presentat dues candidatures, amb el consens de les cooperatives i d’acord amb la patronal AVC, a les eleccions del Consell Regulador...
Lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS sobre el món del vi
Lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS sobre el món del vi 29/06/2018 El Celler Cooperatiu de Nulles farà el lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS en una gala inaugural en el marc de VINITFEST, la Festa Major del Vi. L’acte,...
La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues
La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues 27/06/2018 La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x