Carregant web FCAC

ALIMENTARIA 2018 | Dimecres 18 d’abril, a les 17h, a Catalonia Food and Gastronomy Hub

L'art de la cuina amb mel

Showcooking de cooperatives, dirigit pel subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, amb dues estrelles Michelin

16/04/2018

Una vintena de cooperatives agràries exposen novetats a Alimentaria

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un showcooking amb productes cooperatius en el marc d’Alimentaria 2018. L’acció, que es farà dimecres 18 d’abril a les 17h a l’espai Catalonia Food and Gastronomy Hub, compta amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca.

"L’art de la cuina de la mel" és el títol del showcooking que dirigirà Rafel Muria, subxef de l’Atelier de Joël Robuchon, restaurant parisenc amb dues estrelles Michelin.

Per a l’elaboració dels plats s’utilitzaran marques cooperatives com Mel Muria, Llet Nostra i Escornalbou Gourmet, l’oli verge extra ecològic de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes. A més, la mostra es maridarà amb el vi dolç “Pansal del Calàs” de Celler Capçanes, elaborat amb garnatxa i samsó de vinyes velles.

El president de la FCAC, Ramon Sarroca, explica que “es tracta d’una iniciativa que pretén donar a conèixer als professionals del sector les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa”.

Igualment, un total de 18 empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats en el marc d’un certamen referent a nivell internacional en l’àmbit agroalimentari.

 

Més informació

ACTE:  Showcooking “L’art de la cuina amb mel”
DATA:  18 d’abril
HORA: 17 a 17.45 h
LLOC:  Catalonia Food and Gastronomy Hub  (Pavelló 3  |  Nivell 0  |  Stand – A 199)

Places limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, envieu un correu electrònic a: comunicacio@fcac.coop

Relació de cooperatives amb estand a Alimentaria 2018

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya