Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), us convida a la “Vesprada de música, lletres i vi”; un acte cultural en motiu de la celebració del seu Centenari que tindrà lloc aquest dissabte 21 d’abril a les 19h al Castell de Rodonyà.
L’esdeveniment estarà presidit pel Sr. Jordi Agràs, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, i també comptarà amb la participació del Sr. Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, i el Sr. Enric Ferré, alcalde de Rodonyà. La jornada s’obrirà amb una introducció sobre “El valor patrimonial de les construccions de pedra seca”, a càrrec d'Isidre Pastor i Batalla, arqueòleg i historiador de l’Art, per donar pas a l’escriptor Robert Rovira i Ferré que presentarà el seu darrer llibre “Les barraques de pedra seca de Sant Jaume dels Domenys”.
A continuació, tindrà lloc el recital poètic musical “Temps de vinya” de la mà de Roser Guasch i Pemi Rovirosa. L’esdeveniment conclourà amb una pica-pica i una copa de cava.
Més informació
DIA dissabte 21 d’abril
HORA 19h
LLOC Castell de Rodonyà. Plaça Major, 1 - RodonyàEs prega confirmeu la vostra assistència a Hugo Somé, gabinet de premsa Cellers Domenys | Tel. 977 24 21 28
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h