Carregant web FCAC

Cellers Domenys organitza la “Vesprada de música, lletres i vi”

Es presentarà el llibre “Les barraques de pedra seca de Sant Jaume dels Domenys” de Robert Rovira i hi haurà el recital poètic musical “Temps de vinya” a càrrec de Roser Guasch i Pemi Rovirosa

19/04/2018

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), us convida a la “Vesprada de música, lletres i vi”; un acte cultural en motiu de la celebració del seu Centenari que tindrà lloc aquest dissabte 21 d’abril a les 19h al Castell de Rodonyà.

L’esdeveniment estarà presidit pel Sr. Jordi Agràs, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, i també comptarà amb la participació del Sr. Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, i el Sr. Enric Ferré, alcalde de Rodonyà. La jornada s’obrirà amb una introducció sobre “El valor patrimonial de les construccions de pedra seca”, a càrrec d'Isidre Pastor i Batalla, arqueòleg i historiador de l’Art, per donar pas a l’escriptor Robert Rovira i Ferré que presentarà el seu darrer llibre “Les barraques de pedra seca de Sant Jaume dels Domenys”.

A continuació, tindrà lloc el recital poètic musical “Temps de vinya” de la mà de Roser Guasch i Pemi Rovirosa. L’esdeveniment conclourà amb una pica-pica i una copa de cava.

 

Més informació

DIA dissabte 21 d’abril
HORA 19h
LLOC Castell de Rodonyà. Plaça Major, 1 - Rodonyà

Es prega confirmeu la vostra assistència a Hugo Somé, gabinet de premsa Cellers Domenys | Tel. 977 24 21 28

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya