Comunicats de premsa

La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues

27/06/2018

Ha guanyat el Premi Gurmet d’Or a París i la Medalla Bronze Olive Light del concurs més prestigiós del continent asiàtic

La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos d’Europa i Àsia, en un acte que ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Els guardons que ha rebut són el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gurmet 2018 -abril 2018- i la Medalla Bronze Olive Light de l’Oil China Competition -juny 2018-, el concurs més prestigiós del continent asiàtic.

El concurs internacional que organitza APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles) és una de les principals competicions gastronòmiques a nivell internacional vigent des de fa 15 anys, per aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d’oli d’oliva verge extra de tot el món.

L'originalitat del concurs de París resideix en la qualitat del seu jurat, format per professionals del sector, des de grans caps de cuina a experts sensorials. Un premi per tant de molt prestigi que situa l’oli de la Cooperativa de Juncosa en un lloc molt destacat de la qualitat a Europa.

Per altra banda l’Oil China Competition és el més prestigiós concurs d’oli del continent asiàtic. Entre els seus objectius s’inclouen l’impuls a Xina i tot Àsia de l’oli d'oliva verge extra, per mostrar les seves propietats entre els consumidors d’aquest mercat gegant i també a importadors i majoristes.

En aquesta ocasió la Medalla Bronze Olive Light representa un pas enorme per donar visibilitat en un mercat tan gran com l’asiàtic, no només a l’oli de la Cooperativa de Juncosa, sinó també a tot l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.

En aquest acte s’ha presentat, a més, la campanya de comunicació que es llançarà a tot l’estat per donar visibilitat als consumidors de la marca “Les Cabanes” de la Cooperativa de Juncosa i que juga amb la paraula Premi i Premium, posant de relleu el posicionament de màxima qualitat. Amb aquesta campanya l’entitat vol explicar al consumidor que quan adquireix l’oli de la marca “Les Cabanes” està comprant una marca que rep premis i que, per tant, té en el seu ADN la cura per la qualitat i l’excel·lència.

L’acte en què han participat el president de la Cooperativa de Juncosa, Sr. Enric Mateu, acompanyat del Sr. Enric Mir, diputat de la Diputació de Lleida, el Sr. Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, i el Sr. Enric Dalmau, president del la DOP Les Garrigues, a més de socis i amics de la Cooperativa, ha finalitzat amb un tast per a tots els assistents de l’oli premiat.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
La FCAC, contra el malbaratament alimentari
La FCAC, contra el malbaratament alimentari 25/09/2019 En el darrer any, es van aportar unes 14.500 tones de fruita i una part es va destinar a sucs per al conjunt dels Bancs d’Aliments de l’Estat La Federació de Cooperatives Agràries de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x