Comunicats de premsa

La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues

27/06/2018

Ha guanyat el Premi Gurmet d’Or a París i la Medalla Bronze Olive Light del concurs més prestigiós del continent asiàtic

La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos d’Europa i Àsia, en un acte que ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Els guardons que ha rebut són el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gurmet 2018 -abril 2018- i la Medalla Bronze Olive Light de l’Oil China Competition -juny 2018-, el concurs més prestigiós del continent asiàtic.

El concurs internacional que organitza APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles) és una de les principals competicions gastronòmiques a nivell internacional vigent des de fa 15 anys, per aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d’oli d’oliva verge extra de tot el món.

L'originalitat del concurs de París resideix en la qualitat del seu jurat, format per professionals del sector, des de grans caps de cuina a experts sensorials. Un premi per tant de molt prestigi que situa l’oli de la Cooperativa de Juncosa en un lloc molt destacat de la qualitat a Europa.

Per altra banda l’Oil China Competition és el més prestigiós concurs d’oli del continent asiàtic. Entre els seus objectius s’inclouen l’impuls a Xina i tot Àsia de l’oli d'oliva verge extra, per mostrar les seves propietats entre els consumidors d’aquest mercat gegant i també a importadors i majoristes.

En aquesta ocasió la Medalla Bronze Olive Light representa un pas enorme per donar visibilitat en un mercat tan gran com l’asiàtic, no només a l’oli de la Cooperativa de Juncosa, sinó també a tot l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.

En aquest acte s’ha presentat, a més, la campanya de comunicació que es llançarà a tot l’estat per donar visibilitat als consumidors de la marca “Les Cabanes” de la Cooperativa de Juncosa i que juga amb la paraula Premi i Premium, posant de relleu el posicionament de màxima qualitat. Amb aquesta campanya l’entitat vol explicar al consumidor que quan adquireix l’oli de la marca “Les Cabanes” està comprant una marca que rep premis i que, per tant, té en el seu ADN la cura per la qualitat i l’excel·lència.

L’acte en què han participat el president de la Cooperativa de Juncosa, Sr. Enric Mateu, acompanyat del Sr. Enric Mir, diputat de la Diputació de Lleida, el Sr. Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, i el Sr. Enric Dalmau, president del la DOP Les Garrigues, a més de socis i amics de la Cooperativa, ha finalitzat amb un tast per a tots els assistents de l’oli premiat.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial
Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial 22/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) insisteix en la gravetat dels danys soferts per una part dels conreus i les cooperatives del litoral català. La situació és especialment...
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària 20/01/2020 La Norma internacional ISO 22000:2005, concedida per l’empresa AENOR Internacional, ha estat lliurada al celler de Sant Jaume dels Domenys en un acte presidit pel Sr. Josep Vidal i Fàbrega,...
Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel 12/12/2019 L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte:...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x