La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos d’Europa i Àsia, en un acte que ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.
Els guardons que ha rebut són el Premi Gourmet d’Or al Concurs Internacional AVPA París Gurmet 2018 -abril 2018- i la Medalla Bronze Olive Light de l’Oil China Competition -juny 2018-, el concurs més prestigiós del continent asiàtic.
El concurs internacional que organitza APVA (Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles) és una de les principals competicions gastronòmiques a nivell internacional vigent des de fa 15 anys, per aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d’oli d’oliva verge extra de tot el món.
L'originalitat del concurs de París resideix en la qualitat del seu jurat, format per professionals del sector, des de grans caps de cuina a experts sensorials. Un premi per tant de molt prestigi que situa l’oli de la Cooperativa de Juncosa en un lloc molt destacat de la qualitat a Europa.
Per altra banda l’Oil China Competition és el més prestigiós concurs d’oli del continent asiàtic. Entre els seus objectius s’inclouen l’impuls a Xina i tot Àsia de l’oli d'oliva verge extra, per mostrar les seves propietats entre els consumidors d’aquest mercat gegant i també a importadors i majoristes.
En aquesta ocasió la Medalla Bronze Olive Light representa un pas enorme per donar visibilitat en un mercat tan gran com l’asiàtic, no només a l’oli de la Cooperativa de Juncosa, sinó també a tot l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.
En aquest acte s’ha presentat, a més, la campanya de comunicació que es llançarà a tot l’estat per donar visibilitat als consumidors de la marca “Les Cabanes” de la Cooperativa de Juncosa i que juga amb la paraula Premi i Premium, posant de relleu el posicionament de màxima qualitat. Amb aquesta campanya l’entitat vol explicar al consumidor que quan adquireix l’oli de la marca “Les Cabanes” està comprant una marca que rep premis i que, per tant, té en el seu ADN la cura per la qualitat i l’excel·lència.
L’acte en què han participat el president de la Cooperativa de Juncosa, Sr. Enric Mateu, acompanyat del Sr. Enric Mir, diputat de la Diputació de Lleida, el Sr. Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa, el Sr. Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, i el Sr. Enric Dalmau, president del la DOP Les Garrigues, a més de socis i amics de la Cooperativa, ha finalitzat amb un tast per a tots els assistents de l’oli premiat.
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h