La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs l’oli d'oliva extra verge “Aureum Morrut”, de la cooperativa Soldebre, SCCL, entre els millors olis del món. “És el primer oli de la Denominació d’Origen Protegida Baix Ebre i Montsià en formar part d’aquest rànquing i això ens permetrà tenir més visibilitat al mercat internacional”, explica el gerent de Soldebre, Pere Albacar.
Flos Olei és la primera guia internacional dedicada a les empreses que produeixen oli d’oliva extra verge de gamma alta i hi apareixen un total de 500 empreses de 52 països i dels cinc continents. També s’inclou una cartografia del sector de l’olivera a escala regional acompanyada d’informació històrica i cultural. L’”Aureum Morrut” ha estat valorat amb 82 punts d’un total de 99.
La morruda és una varietat minoritària molt arrelada a les Terres de l’Ebre i l’oli que s’elabora és molt complex i permet detectar amb facilitat moltes sensacions olfacte-gustatives. Aquest oli ja va rebre l’any passat un accèssit Millor oli d’Oliva Verge extra Fruitat Verd Amarg del premi als millors oli que organitza la Diputació de Tarragona amb el Centre de Desenvolupament de l’Oli de Reus.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h