Les varietats de Romaní i Alta Muntanya de Mel Muria, del Canal Horeca, han estat guardonades amb dos respectius segons premis a Fira Q Balaguer. El concurs ‘Reina de les Mels’, emmarcat dins de la jornada tècnica d'apicultura, premia les millors mels de Catalunya.
La 13a edició d’aquesta jornada, organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, s’ha celebrat el passat cap de setmana a la capital de la Noguera (Lleida), amb un centenar d’apicultors provinents de tot Catalunya.
Aquest gran aparador de diferents sectors, que van des de la gastronomia fins al comerç local i de proximitat, ha rebut aquest 2019 la visita d’unes 20.000 persones.
Cal destacar que en la 34a edició de Firabril, la Fira de l’Oli i de la Mel d’El Perelló (Tarragona), celebrada els dies 13 i 14 d’abril, la mel de Romaní també va ser premiada amb el segon premi del concurs de mels, el més antic de l’estat espanyol i en el qual participa un gran nombre d'apicultors de tota Espanya. En aquella ocasió el primer premi va ser per la varietat de Taronger, també de Mel Muria.
Sobre Muria
Mel Muria, apicultors des de 1810, han sabut unir el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànias i la tecnologia més avançada per crear diferents gammes de productes apícoles d’altíssima qualitat: la gamma bàsica Mel Muria, la comercialitzada sota la marca de mel de luxe artMuria i la gamma ecològica Muria Bio.
Les diferentes col·leccions de Mel Muria, que es troben al Canal Horeca, tenen presència al territori català, arriben a la resta d’Espanya i també s’exporten a més de 15 països.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h