Comunicats de premsa

La 8a edició de la fira bienal de productes ecològics més important de l’Estat espanyol s'ha celebrat a Fira de València, del 27 al 29 de setembre

Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019

02/10/2019

Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol, que s’ha celebrat a Fira de València aquest passat cap de setmana.

L’edició valenciana d’enguany de BioCultura, la fira de productes orgànics i consum responsable amb més de 25 anys de trajectòria, ha batut rècords de participació amb més de 13.000 visitants. Durant aquests dies, tant el sector professional com el públic interessat pel sector ecològic, que cada vegada guanya més adeptes al nostre país, han pogut veure i tastar les propostes més innovadores.

Les diferents varietats BIO de la familia Muria, sempre en constant innovació, han estat molt ben acollides pels visitants i no han deixat indiferent al públic que s’ha apropat al seu estand per conèixer de ben a prop les darreres novetats del sector apícola.

No és casual que diferents varietats de mel de la gamma Muria BIO, presents al canal HORECA i en establiments especialitzats, siguin unes de les més premiades en els darrers mesos a nivell mundial:
 

Mel de Romaní: Medalla de Plata al I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
Mel de Taronger: Medalla d’Or i Medalla de Plata al Concurs Biomiel 2018 i al I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
Mel d’Alta Muntanya: Medalla d’Or i de Plata, respectivament, al Concurs Biomiel 2018 i al I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
Mel de Farigola: Dues medalles de Plata al Concurs Biomiel 2018 i al I Concurs Hispanoluso de mels ecològiques 2019
Mel de Bruc: Millor Mel Fosca d’Espanya al III Concurs Nacional de Mels 2018

Per aquest motiu Muria BIO ha afegit una etiqueta amb aquest distintiu als pots de les diferents varietats premiades. Aquesta novetat ha cridat molt l’atenció a tots els visitants de BioCultura València 2019, ja que permet a simple vista tenir clar que és una mel 100% nacional, premiada per la seva qualitat en diversos premis internacionals i que compleix amb tots els estàndars que marca la ISO 22.000, obtinguda per l’empresa fa un parell de mesos.

La tendencia a l’alça de l’estil de vida i l’alimentació ecològica ha fet que una de les línies de producte de Muria BIO que també hagi sorprès a BioCultura València 2019 hagi estat l’edició limitada i subjecta a temporalitat (d'octubre a maig) de mel crua ecològica. Vuit varietats de mel cristal·litzada (Romaní, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta muntanya, Bosc i Bruc), amb molt poca competència al mercat i amb un procés d'elaboració que s’inicia amb la recol·lecció i el seu posterior i immediat temps de repòs. Amb això s'aconsegueix que la mel comenci de seguida la seva cristal·lització i amb la delicadesa d'un treball artesanal s'omplen els pots de manera manual, donant com a resultat una mel molt cremosa. Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l'entorn natural on les abelles realitzen el seu treball.

L’equip de Muria també ha portat a BioCultura València 2019 les seves gammes BIO de Xarops i Suplements Alimentaris i de Mel de Sabors (escollida Millor Producte BIO en l'edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
La FCAC, contra el malbaratament alimentari
La FCAC, contra el malbaratament alimentari 25/09/2019 En el darrer any, es van aportar unes 14.500 tones de fruita i una part es va destinar a sucs per al conjunt dels Bancs d’Aliments de l’Estat La Federació de Cooperatives Agràries de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x