El Grup Cooperatiu Unió ha presentat, avui al matí, el vi d’edició limitada “Tot anirà bé” i n’ha lliurat les 1.200 ampolles al Servei Català de la Salut de la Regió Sanitaria del Camp de Tarragona. L’objectiu del celler cooperatiu amb aquest vi, que ha donat íntegrament al personal sanitari, és mostrar l’agraïment a la increïble tasca que els professionals de la salut estan duent a terme durant la crisi causada pel COVID-19 i fer un reconeixement a la seva dedicació i esforç.
Unió, en nom de totes les cooperatives agràries que aglutina i també del sector agrari en general, ha realitzat aquest gest simbòlic amb un vi negre d’edició limitada que s’ha anomenat “Tot anirà bé”. Es tracta d’un vi seleccionat de vinyes velles de les varietats garnatxa, carinyena i syrah, i envellit en barrica de roure durant 4 mesos.
Responsables del celler han expressat també el desig que el vi de la nostra terra serveixi per portar un missatge d’esperança a tots els professionals que tenen cura de la salut de la societat i per ajudar a aixecar l’ànim ara que comencem les fases de desconfinament.
Tanmateix, el Grup Cooperatiu Unió vol donar les gràcies a la petita artista de 3 anys, Carla Roca, per cedir el seu dibuix, i a totes les empreses que, de forma altruista, han col·laborat en aquesta iniciativa: Adhesivos Coromina, Amorim&Irmaos, Manufacturas Metálicas Canals, Ness. Smurfit Kappa Spain i Verallia Spain.
Cellers Unió és un referent en l’elaboració de vi que té 6 cellers propis i concentra la producció de 20 cooperatives associades. La seva producció, conreada a 4.400 hectàrees de vinya, està reconeguda per la Denominació d’Origen Qualificada Priorat i per les Denominacions d’Origen Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya, a més de la DO Cava. Aquest celler elaborador de vi forma part del Grup Cooperatiu Unió, que aglutina 186 cooperatives associades i 20.000 famílies de pagesos.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h