Carregant web FCAC

La Cooperativa d’Ulldemolins organitza visites guiades per donar a conèixer el procés d'elaboració de l'oli d'oliva

18/11/2014

La Cooperativa Agrícola d'Ulldemolins té previst organitzar visites guiades per donar a conèixer tot el procés d'elaboració de l'oli d'oliva.

Les visites es duran a terme durant la campanya de l’oliva i començaran a les 18h, que és l'hora en què van arribant els tractors carregats d’olives.

A la fase de recepció, es podrà veure tota la maquinària que porta les olives als dipòsits, on les olives queden distribuïdes segons el tipus de conreu (convencional, de producció integrada o ecològic). En aquest procés, un guia explicarà les característiques de cadascun d'aquests conreus.

Arribats al molí, es veurà com raja l’oli després del procés d’extracció en fred. Seguidament, es visitarà la sala d’emmagatzematge, plena de dipòsits per guardar l’oli, i el funcionament de la màquina de filtrar.

Finalment, després de passar per l’envasadora, tots els visitants gaudiran de la degustació de varietats de producció integrada i el d’agricultura ecològica del nostre “Oli La Llena”.

Els dies programats per a les visites són els següents:

  • 29 de novembre
  • 6, 7, 8, 13 i 20 de desembre
  • 3 i 10 de gener

Es faran visites concertades altres dies, segons demanda.

La visita té un preu de 4€ per a adults i nens a partir de 14 anys (inclou obsequi d’una ampolla d’oli d’oliva verge extra).
 

Informació i reserves

info@coopulldemolins.com - Tel. 977 56 16 40. Cal fer reserva amb antelació.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya