Carregant web FCAC

Cava Brut Terra Terrae, un homenatge a la terra i a les persones que la treballen

18/11/2014

Covides ha seleccionat les seves millors parcel·les de raïm d’agricultura ecològica de les varietats xarel·lo i macabeu i la seva elaboració, segona fermentació a l’ampolla i criança, que “ha estat la més acurada i natural possible per gaudir d’aquest Cava Ecològic brut.

De color groc pàl·lid amb reflexos verds i petitíssimes bombolles que formen rosaris. Al  nas és fresc amb notes de préssec i albercoc. A la boca és rodó, molt agradable amb un final que recorda la fruita madura i la brioixeria.

És un cava ideal tant per prendre com a aperitiu com també per acompanyar plats de la cuina internacional, peixos, formatges suaus, marisc, arrossos i carns blanques. Temperatura ideal de consum de  6 a 8 graus.

Un premi als sentits

El nou Cava Brut Terra Terrae és un homenatge a la terra i a les persones que la treballen de sol a sol amb cura i dedicació, sempre mimant-la i respectant-la.

Un reconeixement al gran mèrit de voler i saber plantar vinyes de cultiu ecològic, de les quals els seus raïms segueixen un estricte procés d’acord amb la normativa del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

Terra Terrae és un premi als sentits amb el naixement d’un gran cava ecològic.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya