Comunicats de premsa

La Cooperativa Plana de Vic celebra els 10 anys d’implantació de les seves botigues a Catalunya

18/02/2015

10 anys de cooperativisme i producte de proximitat

El dia 23 de febrer Plana de Vic celebra el desè aniversari de la inauguració de la primera de les seves botigues a la Rambla Hospital de Vic. 10 anys de confiança, qualitat i proximitat en que la Cooperativa ha estat treballant dia a dia per a poder oferir al consumidor els millors productes dels seus socis.

La Cooperativa Plana de Vic va néixer l’any 1966, quan una colla de pagesos i ramaders, avui en diríem “emprenedors” van tenir clar que havien d’unir esforços per aconseguir millores en les seves explotacions i pel sector. Amb els anys l’empresa ha anat creixent i consolidant?se, arribant a tots els serveis que el soci necessitava, però culminant la part final de la cadena de valor l’any 2005 amb el projecte de les botigues Plana de Vic.

Amb aquests anys la marca Cooperativa Plana de Vic ha anat guanyant espai, i avui podem dir que és una de les pioneres en la venda del porc Duroc i de la vedella femella a les seves botigues. Productes d’altra banda molt ben valorat pels clients, per la seva qualitat,

diferenciació i gust exquisit. També tota la gamma de productes elaborats de carn que procedeixen d’animals d’aquestes característiques i elaborats a la pròpia sala de desfer.

La cooperativa garanteix que tota la vedella i porc que comercialitza a les seves botigues, prové de les explotacions dels seus socis i se n’ha controlat tota l’alimentació i creixement amb garanties de benestar animal, fins el punt que a l’etiqueta hi consta la granja on ha estat criat aquest animal.

La resta de productes de socis, d’altres cooperatives, estan sempre seleccionats perquè puguin aportar al consumidor un producte de proximitat, natural, artesà, i sempre que sigui possible amb valor social afegit.

En motiu de la celebració s’han preparat una sèrie d’activitats per donar les gràcies a tots els consumidors que des d’un inici han confiat amb el saber fer de la cooperativa transformat amb mils de cistelles de compra que han anat a les cases dels vigatans durant tots aquests anys.

Des de la Cooperativa s’està fermament convençut que aquella aposta arriscada que van tenir els socis, fa més de 10 anys, acostant el seu producte al consumidor no només ha estat encertada si no que tindrà un futur molt prometedor.

Actualment la Cooperativa Plana de Vic té a més de la botiga de la Rambla Hospital de Vic, una al centre comercial Sant Jordi de l’Ametlla del Vallès, i dues a Barcelona, una a Travessera de Gràcia i l’altra al carrer Còrsega.
 

Més informació

Anna Esmarats, Departament de Marketing i Comunicació | aesmarats@planadevic.cat

 

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x