Comunicats de premsa

La Cooperativa Plana de Vic celebra els 10 anys d’implantació de les seves botigues a Catalunya

18/02/2015

10 anys de cooperativisme i producte de proximitat

El dia 23 de febrer Plana de Vic celebra el desè aniversari de la inauguració de la primera de les seves botigues a la Rambla Hospital de Vic. 10 anys de confiança, qualitat i proximitat en que la Cooperativa ha estat treballant dia a dia per a poder oferir al consumidor els millors productes dels seus socis.

La Cooperativa Plana de Vic va néixer l’any 1966, quan una colla de pagesos i ramaders, avui en diríem “emprenedors” van tenir clar que havien d’unir esforços per aconseguir millores en les seves explotacions i pel sector. Amb els anys l’empresa ha anat creixent i consolidant?se, arribant a tots els serveis que el soci necessitava, però culminant la part final de la cadena de valor l’any 2005 amb el projecte de les botigues Plana de Vic.

Amb aquests anys la marca Cooperativa Plana de Vic ha anat guanyant espai, i avui podem dir que és una de les pioneres en la venda del porc Duroc i de la vedella femella a les seves botigues. Productes d’altra banda molt ben valorat pels clients, per la seva qualitat,

diferenciació i gust exquisit. També tota la gamma de productes elaborats de carn que procedeixen d’animals d’aquestes característiques i elaborats a la pròpia sala de desfer.

La cooperativa garanteix que tota la vedella i porc que comercialitza a les seves botigues, prové de les explotacions dels seus socis i se n’ha controlat tota l’alimentació i creixement amb garanties de benestar animal, fins el punt que a l’etiqueta hi consta la granja on ha estat criat aquest animal.

La resta de productes de socis, d’altres cooperatives, estan sempre seleccionats perquè puguin aportar al consumidor un producte de proximitat, natural, artesà, i sempre que sigui possible amb valor social afegit.

En motiu de la celebració s’han preparat una sèrie d’activitats per donar les gràcies a tots els consumidors que des d’un inici han confiat amb el saber fer de la cooperativa transformat amb mils de cistelles de compra que han anat a les cases dels vigatans durant tots aquests anys.

Des de la Cooperativa s’està fermament convençut que aquella aposta arriscada que van tenir els socis, fa més de 10 anys, acostant el seu producte al consumidor no només ha estat encertada si no que tindrà un futur molt prometedor.

Actualment la Cooperativa Plana de Vic té a més de la botiga de la Rambla Hospital de Vic, una al centre comercial Sant Jordi de l’Ametlla del Vallès, i dues a Barcelona, una a Travessera de Gràcia i l’altra al carrer Còrsega.
 

Més informació

Anna Esmarats, Departament de Marketing i Comunicació | aesmarats@planadevic.cat

 

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x