La Cooperativa Agrícola d'Ulldemolins ha creat una nova línia de vins de qualitat, “Vins del Silenci”, que estan elaborats amb varietats de raïm autòctones -com la Garnatxa negra, laGarnatxa blanca i el Macabeu- que han crescut en un terrer i un microclima molt especials, a 600m d’altitud, amb produccions baixes per cep.
El primer vi de la gamma que surt al mercat és Sssssshhhhhh Ulldemolins i es presenta aquest diumenge, 8 de març, a les 11 h, en el marc de la XXXIV Diada Gastronòmica de la Truita d'espinacs en suc d'Ulldemolins.
El vi Ssssssshhhhhh Ulldemolins està elaborat amb la varietat garnatxa negra i té un lleuger pas per fusta. Presenta una bona capa de color vermell robí intens. Segur que ens sorprendrà per la frescor de les fruites del bosc i les espècies, que hi són presents. Els tanins madurs i suaus, que es poden percebre en la seva carnositat, li atorguen cos i personalitat.
Des de la Cooperativa, també s’ha volgut apostar per un canvi de la imatge corporativa, una imatge més innovadora, que pretén identificar amb un joc visual, el municipi i l’entorn on està situat.
“Vins del Silenci”, sota l’empara de la DO Montsant, és la nova aposta per adaptar-se a la necessitat dels clients i dels mercats actuals que demanen, no només uns vins de qualitat, sinó que la imatge que transmetin aquests vins sigui també atractiva.
El que no canvia és la nostra filosofia de treball i esforç per millorar. Volem donar un pas endavant i que formeu part del nostre projecte.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h