Cooperació internacional


La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya treballa en l’àmbit de la cooperació internacional amb l’objectiu de transferir coneixement i tecnologia a associacions agràries de productors d'altres regions rurals, a més d’aprofundir les oportunitats comercials amb altres països. 

El projecte de la Federació, que s’impulsa amb el suport d’ACC1Ó, sorgeix principalment per enfortir la capacitat cooperativa i comercial d'associacions de productors rurals d’altres països mitjançant l'intercanvi d'experiències i la transferència de bones pràctiques en gestió cooperativa, transferència tecnològica i generació de negocis.

Entre els resultats més destacats, la participació en el creixement de sis associacions de productors de fruita del Huila (Colòmbia), aportant formació, eines de gestió i detecció d’oportunitats comercials en ambdós sentits. 

Es planteja donar continuïtat al projecte ampliant l’àmbit territorial d’acció, ajudant a enfortir associacions de productors d’altres països, potenciant la intercooperació entre les mateixes cooperatives catalanes per arribar en millors condicions al mercat exterior i promovent aliances entre cooperatives catalanes i associacions de productors estrangeres.

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x