Carregant web FCAC

Les cooperatives presents en una jornada de l’Any Internacional dels Llegums

24/05/2016

Sota el títol Les lleguminoses: una revolució gastronòmica pendent? el Campus de l’Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona ha organitzat una jornada què va reunir un total de 20 experts en els camps de la nutrició, la gastronomia, la producció agroalimentària i la comunicació tant del món universitari, de l’empresa i de l’administració.

 

En una de les taules de la jornada que tractava del tema de la Comunicació i la Qualitat i Seguretat Alimentària va participar el director- gerent de la Cooperativa Agrària del Vallès, Manel Cunill explicant l’experiència de la cooperativa en la producció i comercialització de la mongeta del ganxet, i altres llegums de qualitat, i el tècnic Màrius Simon de l’Àrea d’Ajuts i Projectes de la FCAC que va plantejar possibles estratègies respecte la innovació pel que fa  les produccions dels llegums de qualitat.  Més informació de la jornada: http://www.ub.edu/campusalimentacio/ca/noticies/Jormada_llegums_campus%20alimentacio.html

Altres notícies
25.04.2024

La FCAC aposta per cooperar front els desafiaments de les cooperatives agropecuàries

25/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...

25.04.2024

La FCAC denuncia la situació crítica dels productors de cereals i farratges, que encara no han rebut cap ingrés

25/04/2024

Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...

24.04.2024

Els socis de les cooperatives inicien la campanya d'arròs

24/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...

24.04.2024

La FCAC coopera per ampliar l'impacte d'Hispack 2024

24/04/2024

Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...

18.04.2024

XX Jornada de boví de carn a la Cooperativa d'Ivars

18/04/2024

La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...

18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

18.04.2024

La campanya ‘Buenas Hasta el Hueso’ creix amb el sabor i el caràcter saludable de les seves fruites com a protagonistes

18/04/2024

La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...

16.04.2024

Les cooperatives de fruita seca es reuneixen per analitzar les novetats del sector

16/04/2024

Recentment la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha celebrat la reunió de les cooperatives de la Branca de Fruita Seca a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya