La FCAC lidera el projecte d’autenticació, traçabilitat i seguretat alimentària AUTENFOOD, de la Comunitat RIS3CAT d’Alimentació INNOÀPAT.
L’objectiu és promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat. Un dels productes contemplats en el projecte és l’oli d’oliva.
Aquest projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
Les seccions de crèdit de les cooperatives agràries catalanes podran accedir a la contractació de pagarés de l’Institut Català de Finances...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui al matí, a la Taula Sectorial Agrària de cereals-herbacis amb el...
Nespresso ha donat a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) i els seus 54 Bancs d'Aliments associats 176 tones d'arròs de la collita...
Maria Casoliva, representant de la branca de fruita i horta de la Federació Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat reelegida presidenta del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora molt positivament que des d’una iniciativa parlamentària es proposi incrementar...
Representants de l’ASC, SCCL -cooperativa de segons grau de la qual són sòcies totes les cooperatives agràries amb secció de crèdit de...
Després de la intervenció en el monogràfic sobre la pagesia del Parlament, dimarts passat, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya...
En el context de mobilitzacions de la pagesia, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit amb el Departament...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h