Carregant web FCAC

Vins catalans a la final dels Premis Manojo

31/05/2018

La Unió Regional de Cooperatives Agràries de Castella i Lleó (URCACYL) ha convocat el XVII Concurs Nacional de Vins de Bodegues Cooperatives, en el qual es concedeixen els "Premis Manojo". En aquesta ocasió han participat 517 vins de cellers cooperatius d’arreu de l’Estat. Un total de 65 vins de diferents categories han passat a la final.

El comitè de tast format per 48 experts en anàlisi sensorial, de tot el territori nacional, ha estat tastant els vins els passats 23 i 24 de maig. De Catalunya han participat en el comitè de tast Pau Albó (enòleg del Celler Cooperatiu d'Espolla), Miquel Cantó (enòleg de la Vinícola de Sarral) Judith Folch (enòloga del Celler Cooperatiu de Sant Miquel de Batea) i Noelia Altabella (enòloga i tècnica de la FCAC).

Només seran premiats tres vins per cada categoria, i el resultat final se sabrà el proper 14 de juny. El cava reserva LES TRES NAUS Brut 2014 de Cellers Domenys i el vi SOLERA ESPOLLA GARNATXA EMPORDÀ del Celler Cooperatiu d’Espolla han quedat finalistes i competiran en la seva categoria a la Cata final que tindrà lloc el proper 14 de juny de 2018.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya