La Unió Regional de Cooperatives Agràries de Castella i Lleó (URCACYL) ha convocat el XVII Concurs Nacional de Vins de Bodegues Cooperatives, en el qual es concedeixen els "Premis Manojo". En aquesta ocasió han participat 517 vins de cellers cooperatius d’arreu de l’Estat. Un total de 65 vins de diferents categories han passat a la final.
El comitè de tast format per 48 experts en anàlisi sensorial, de tot el territori nacional, ha estat tastant els vins els passats 23 i 24 de maig. De Catalunya han participat en el comitè de tast Pau Albó (enòleg del Celler Cooperatiu d'Espolla), Miquel Cantó (enòleg de la Vinícola de Sarral) Judith Folch (enòloga del Celler Cooperatiu de Sant Miquel de Batea) i Noelia Altabella (enòloga i tècnica de la FCAC).
Només seran premiats tres vins per cada categoria, i el resultat final se sabrà el proper 14 de juny. El cava reserva LES TRES NAUS Brut 2014 de Cellers Domenys i el vi SOLERA ESPOLLA GARNATXA EMPORDÀ del Celler Cooperatiu d’Espolla han quedat finalistes i competiran en la seva categoria a la Cata final que tindrà lloc el proper 14 de juny de 2018.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h