Gestió d'Ajuts i Projectes


Tramitació d'ajuts

Cerca i tramitació d’ajuts i subvencions adaptats a cada client i projecte.

Projectes d’innovació (R+D+I)

Servei d’assessorament per a la gestió, coordinació i elaboració de projectes R+D+I (recerca, desenvolupament i innovació). Recerca d’ajuts per facilitar l’execució dels projectes d’innovació.

Entre d'altres centres i entitats, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya col·labora amb la Xarxa EEN que posa a la vostra disposició un cercador d’ofertes i demandes tecnològiques internacionals, una eina de difusió de les oportunitats de col·laboració tecnològica, comercial i R+D col·laborativa.

DUN i Plans de millora

Suport a les 130 cooperatives i entitats que formen part del Grup DUN de la Federació, que tramita gairebé el 30% del total de sol·licituds presentades a Catalunya i el 20% dels plans de millora, i és l’entitat que té menys incidències.

Servei d’Assessorament Agrari

El Grup d’Assessorament Agrari de la Federació agrupa 35 cooperatives i entitats. Dóna suport a uns 80 tècnics que assessoren els socis productors sobre aspectes de condicionalitat, seguretat laboral i assessorament tècnic i econòmic de les explotacions que venen regulats des de la Unió Europea.

Servei d’Atenció a l’Usuari per a la Gestió Telemàtica Ramadera

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya està donada d’alta com a entitat gestora per poder oferir a les cooperatives associades el Servei d’Atenció a l’Usuari per a la Gestió Telemàtica Ramadera mitjançant el SIR (Sistema d’Informació Ramadera).

Projectes de creació i millora d'agrobotigues

Servei integral per a la creació i millora de punts de venda cooperatius, adaptat a les necessitats de cada client.

Assessorament en programes operatius

Servei específic per a empreses reconegudes com a OPFH (organitzacions de productors de fruita i horta).

Enginyeria

Servei integral que inclou la realització de projectes d’enginyeria, estudis previs, projectes de legalització d’activitat i llicències d’obres menors.

Obtenció de llicències

Gestió i tramitació de la documentació necessària per a l'execució legal d’una activitat i obtenció dels permisos necessaris.

Implantació i certificació de sistemes de qualitat, higiene, seguretat alimentària i medi ambient

Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC), ISO 14001, ISO 22000, norma britànica BRC, certificacions Food Safety System (FSSC) 22000, International Food Standard (IFS), Good manufacturing practice (GMP), codi FAMI QS i Qualimat Transport, entre d’altres.

Actualització o noves sol·licituds de registres

Tramitació d'inscripcions a registres com el Registre d'indústries agràries i alimentàries de Catalunya (RIAAC), el Registre d'establiments industrials de Catalunya (REIC) i el Registre sanitari d’indústries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC).

Disseny de productes i plans de màrqueting

Programa d’assessorament que permet realitzar un estudi de mercat i de les principals variables comercials de l’empresa, amb l’objectiu de desenvolupar un pla d’acció que identifiqui oportunitats de millora de la competitivitat comercial.

Disseny d’imatge

Servei personalitzat de disseny d’imatge per a cooperatives agràries. Creació o renovació d’imatge corporativa, packaging, etiquetes, catàlegs, material promocional, rètols de façana. Creació de marca per a nous productes o per a noves seccions, com l’agrobotiga.

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x