SocialCoop


El projecte SocialCoop neix amb la voluntat d’impulsar la prestació de serveis d’atenció a les persones des de les cooperatives. Té un objectiu múltiple: millorar els serveis al món rural al temps que s’exploren noves oportunitats per a les cooperatives, es genera ocupació i dinamisme en el territori i es millora la qualitat de vida dels socis donant resposta a les seves necessitats d’atenció.

La Federació dóna recolzament a les cooperatives en projectes viables per oferir serveis a les persones del seu entorn. Participa en el disseny i la implementació del projecte, intervé en la detecció de les necessitats d’ocupació de les dones rurals i proposa els perfils professionals més idonis.

Actualment, es treballa a tres nivells d’estudi: sociodemogràfic (relació del soci/a amb la cooperativa), necessitats assistencials dels socis/es (atenció a la gent gran de la cooperativa) i econòmic (viabilitat del servei per a la cooperativa).

Els municipis pioners en la implementació de projectes SocialCoop són Alcarràs i Salelles, que han dut a terme una correcta diagnosi de les necessitats que ha permès afinar el disseny dels serveis més convenients.

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x