El divendres 31 de Juliol torna la VINITFEST en la que serà la seva quarta edició. La Catedral del Vi de Nulles tornarà a ser el màgic espai que l’acull, l’any passat es va omplir amb més de mig miler d’assistents i aquest any espera repetir assistència. Els vins i caves Adernats, celebren aquesta festa com a culminació a un nou any d’èxits en l’enoturisme i la viticultura (guardonats amb la Promoció Empresarial als premis CEPTA 2015), just abans de començar la verema que donarà els fruits del 2016.
Aquest any se suma una millora gastronòmica i temàtica amb la unió simbòlica de tres Cooperatives amb històries similars com són la de Nulles, Capçanes i els Arrossaires del Delta, que seguiran col·laborant més endavant en altres projectes.
L’edició d’enguany també comptarà amb dos grups de música de renom, reputats restaurants i productors del territori, un grapat d’artistes i la tematització del folklore popular de principis de segle XX.
És per aquests motius, per la unió i difusió de la cultura popular i gastronòmica del nostre territori, per ser un projecte singular i de referència al Camp de Tarragona i arreu de Catalunya, que esperem sigui del vostre interès i vinguin a coneixen tots els detalls.
La presentació serà dimarts 14 de Juliol, a les 11 h, al nou espai audiovisual del celler modernista de Nulles. L’acte començarà amb una roda de premsa dels organitzadors i col·laboradors i una gran foto de família, després es farà un tast del què serà la VINITFEST 2015 amb una actuació musical, una tapa de paella d’Arrossaires del Delta, de la mà d’Àngel Soler, un tast de vins de Capçanes i Adernats i l’actuació d’un artista.
DIMARTS 14 DE JULIOL / 11H
CATEDRAL DEL VI DE NULLES / CELLER MODERNISTA
PRESENTACIÓ VINITFEST 2015
RODA DE PREMSA
JOAN CASTELLVÍ (Gerent Nulles)
ENRIC BATLLE (Gerent Arrossaires)
JOAN M. SABATÉ (Gerent Capçanes)
ORGANITZACIÓ / CONTACTE
ADAM ALBERT (Imatge - comunicació) - 690 643 701
FRANCESC BORONAT (enoturisme) - 618 134 209
ADERNATS - 977 602 622
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...
Pagesos i pageses al territori per un país viu i equilibrat
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop