Carregant web FCAC

El Celler Masroig celebra l'11a Festa del Vi Novell amb Meritxell Falgueras com a padrina de l'edició

16/11/2020
Meritxell Falfgueras, periodista, sumiller i padrina de l'edició
Meritxell Falfgueras, periodista, sumiller i padrina de l'edició © Celler Masroig
Rafel Pino, director comercial del Celler Masroig
Rafel Pino, director comercial del Celler Masroig © Celler Masroig

El Celler Masroig, amb l’objectiu de mantenir vives les tradicions, va celebrar recentment l’11a Festa del Vi Novell en format digital. La trobada, la qual es podia seguir veient al canal IGTV de @winesandthecity i que ja porta més de 1.000 reproduccions, es va poder seguir en directe des de les 20h al perfil d’Instagram del celler i de la Meritxell Falgueras, periodista, sumiller i padrina de l’edició.

La festa va comptar amb la participació de Rafel Pino, director comercial del celler; i Meritxell Falgueras, qui va reconèixer que ser padrina era una de les il·lusions de la seva vida. “Veient el vídeo de la 10a edició, on tothom es tocava i s’abraçava per celebrar el llançament del vi, penso que ja no em vull perdre cap festa més. El vi, com la vida, ha de ser una celebració i aquesta és una lliçó que m’enduc d’aquests mesos durs del 2020 en què ens han truncat la vida que ens feia feliços sense ser-ne conscients”, va afirmar Falgueras.

L’11a Festa del Vi Novell es va viure amb optimisme i emoció, animant a la gent a gaudir del moment i obrir una ampolla del vi novell, que és un cupatge amb varietats de garnatxa negra i carinyena, seleccionades de les vinyes del celler. Durant la festa es va convidar també a fer un brindis conjunt i ballar al ritme d’un llistat de Spotify amb cançons que tenen el vi novell com a protagonista, creat expressament per a l’ocasió.

“Ara que no podem fer una festa a la plaça, ens continua acompanyant el vi novell amb els seus matisos, les seves històries i un munt de sensacions. Així doncs, aixequem les copes i brindem comprometent-nos a posar el nostre granet de sorra per fer de la vida una utopia”, va exclamar Meritxell Falgueras.

Per concloure el pregó, la padrina va demanar als usuaris no deixar-se emportar per la tristesa en un any tan complicat, reivindicant també el paper de la dona durant aquests mesos. “L’any 2020 ha estat un any en femení. Conviure amb la família durant tantes hores ens ha deixat moments màgics amb els nens, però també ens ha ajudat a valorar el treball i la vida fora de la llar. Brindo per no haver de renunciar a criar els fills, ni a sortir amb els amics, ni a triomfar a la feina”.

Homenatge a la cultura i la tradició

El Celler Masroig aposta cada any per l’elaboració del seu vi novell amb una producció limitada de 8.000 ampolles. Com marca la tradició, el primer vi de la temporada es presenta l’11 de novembre per Sant Martí, coincidint amb la celebració de la matança del porc. El Vi Novell es pot comprar a través de la botiga online del celler o bé als diversos punts físics, repartits al llarg de tot el territori català i que es troben anunciats al web vinovell.cat.

El vi presenta un intens color robí i és fresc, afruitat i honest. Té aromes a fruita vermella, principalment cirera i maduixa, que estan complementades amb notes làctiques. Al paladar ens mostra suavitat i frescor, amb algunes notes a llaminadures. Vellutat, amb un post-gust llarg.

 

Font: Celler Masroig i Secció de Crèdit, SCCL

Altres notícies

Nova imatge per als vins de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre

27/04/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que...

Muria Bio, gran triomfadora en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques

26/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa Mel Muria, ha rebut la màxima puntuació en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques...

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Som socis de:
Amb el suport de