Alimentaria, una de les fires de l’alimentació més importants a nivell internacional, torna a Barcelona després d’una aturada forçosa a causa de la pandèmia. Ho farà del 4 al 7 d’abril al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.
Una vegada més, les cooperatives agràries estaran presents en aquest certamen per mostrar els seus productes als visitants. Entre les 14 cooperatives participants podem trobar productes com l’oli d’oliva verge extra, les hortalisses, la mel, la fruita seca, la mantega, els formatges, els iogurts, la llet o l’arròs.
Algunes d’aquestes cooperatives aprofitaran el marc d’Alimentaria per presentar les seves novetats. És el cas de La Fageda amb el llançament de tres nous iogurts, entre ells l’edició especial ‘Orígens’, unes noves postres i un nou gust de la seva línia de gelats. El nou iogurt ‘Orígens’ es presentarà amb un showcooking, dimarts 5 d’abril a les 10.45 h, dirigit per la xef i comunicadora Ada Perellada acompanyada de Neus Rabionet de La Fageda.
D’altra banda, la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques realitzarà una demostració i tast dels seus OOVE a càrrec del xef Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou, amb una estrella Michelin i recentment guardonat amb el Sol de Repsol. Serà dimecres dia 6 d’abril a les 13.45 h en el marc de l’Espai Catalunya.
Aquestes són les cooperatives i la seva ubicació a la fira:
ACTEL
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer A, Estand 509
AGRÍCOLA DEL CAMP SANTA BÀRBARA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 151-2
AGRÍCOLA DEL PRAT DE LLOBREGAT
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer B, Estand 502
ARBEQUINA ARBECA (COOPERATIVA ARBEQUINA)
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer A, Estand 511
ARTMURIA LUXURY HONEY (MEL MURIA)
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer F, Estand 300
OLIS DE CATALUNYA - GRUP UNIÓ
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer B, Estand 530
COSELVA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 151-4
COOPERATIVA AGRÍCOLA DE RIUDECANYES
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer E, Estand 200
COOPERATIVA AGRÍCOLA DE CAMBRILS
Pavelló H 4-6, Nivell 0, Carrer B, Estand 461
CADÍ
Pavelló 3, Nivell 0, Carrer D, Estand 975
LA FAGEDA
Pavelló 3, Nivell 0, Carrer B, Estand 975
LLET NOSTRA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 299-1
NOMEN (ARROSSAIRES DEL DELTA DE L’EBRE)
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer B, Estand 350
TERRALL (COOP. AGRÍCOLA SANT ISIDRE DE LES BORGES BLANQUES)
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer D, Estand 199-7
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h