Castell d’Or obté la certificació IFS de seguretat alimentària amb una qualificació superior a 90 en una escala de 100. La IFS Food és un estàndard internacional reconegut per GFSI (Global Food Security) i basat en un mètode d’avaluació dirigit a la selecció i qualificació dels proveïdors que operen en el camp de la nutrició. La certificació es realitza a través d’ un organisme extern completament independent i corrobora la confiabilitat de l’empresa però també la traçabilitat del procés.
Per Castell d’Or assolir aquest estàndard de IFS Food és un pas més en el seu objectiu d’obtenir l’excel·lència en matèria de qualitat i la seguretat alimentària dels nostres vins i caves.
Aquesta certificació recolza aspectes com
Es tracta d’una normativa indispensable que avala també els criteris operatius que han de complir les empreses que operen en el sector de producció d’aliments. Aquesta certificació suposa un augment de l’eficiència productiva i ajuda a prioritzar les àrees de millora per Castell d’Or. Seguint els criteris requerits per la IFS, Castell d’Or aconsegueix una millora en la gestió de recursos així com en la planificació de processos de producció, implementant nous procediments de anàlisis i desenvolupament dels processos productius requerits per la normativa internacional. L’Evaluació IFS es centra en el producte però també el procés i garanteix que s’asseguri el desenvolupament de productes d’alta qualitat i de ‘confiança’.
Castell d’Or, la unió de 16 cellers cooperatius
Castell d’Or va néixer el 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis Premium, fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques. Actualment compten amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava, situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h