Agenda

28/06/2018

Novetats en l’àmbit de la comercialització i l’ús dels productes fitosanitaris

10.00 hores
Linyola

L’objectiu d’aquesta jornada és informar sobre novetats relatives als productes fitosanitaris. Es repassaran aspectes associats al transport i al maneig de les mercaderies perilloses en els magatzems, i es donarà informació en relació amb els temes més destacats de l’aplicació de la normativa de fitosanitaris, tant pel que fa al seu ús com a la seva comercialització, amb un èmfasi especial en la pèrdua de matèries actives i la situació especial d’algunes d’elles (glifosat, neonicotenoides, coure...). S’aprofitarà per presentar l’eina gratuïta Dosa 3D.cat, que permet estalviar costos i riscos en l’ús de fitosanitaris.

Programa

10.00 h          Inscripcions i lliurament de la documentació

10.30 h          Presentació de la Jornada. Sr. Josep Lluís Escuer, responsable de Subministraments FCAC.

10.45 h          He de tenir conseller de seguretat? Quines obligacions tinc com a receptor de fitosanitaris? Novetats en la gestió de mercaderies perilloses. Sr. Javier Ferrero, conseller de seguretat.

11.45 h          Pausa

12.00 h          Pèrdues de matèries actives i nous reptes en la comercialització de fitosanitaris. Sr. Jordi Giné, cap del Servei de Sanitat Vegetal del DARP.

13.00 h          L’eina Dosa 3D.cat: una solució per minimitzar els costos i els riscos dels tractaments fitosanitaris. Sra. Carla Roman, grup de Recerca d'Agricultura de Precisió de la UdL.

13.30 h          Cloenda de la Jornada. Sr. Josep Ll. Bosque, cap d’Assessorament Agroalimentari FCAC.

 

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Persona de contacte: Sra. Verónica Redondo. (Tel.: 932 292 018 – A/e: veronica.redondo@fcac.coop).

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

29/06/2018

Reunió del Grup de Llet

11.00 hores
Barcelona

Reunió per a les cooperatives federades al Grup de Llet que té per objectiu informar de les principals novetats que les afecten i debatre sobre la situació actual del sector.

Si desitgeu ampliar la informació, no dubteu a trucar a l’Àrea d’Assessorament Agroalimentari: 932 292 017.

04/07/2018

Eleccions a candidat a titular de la Branca de Fruita i Horta

11.30 h en primera convocatòria 12.00 h en segona convocatòria
Lleida

Ordre del dia

  • Elecció, si s’escau, del president i secretari de la reunió.
  • Nomenament de dos interventors d’acta.
  • Presentació de les candidatures.
  • Elecció a candidat a titular de la Branca.
  • Torn obert de paraules.
BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x