Carregant web FCAC

Serveis empresarials

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya és una organització que treballa amb les cooperatives i per a les cooperatives

Per això, entre els avantatges d'estar associat a la FCAC hi ha la possibilitat d'accedir a un ampli ventall de serveis especialitzats avalats per més de 30 anys d'experiència.

Un equip de professionals titulats en diverses àrees de coneixement, especialitzats en el món cooperatiu i amb experiència en el sector agrari, assessoren les cooperatives agràries i executen la gestió de serveis dissenyats específicament per aquestes empreses i les seves explotacions agropecuàries associades.

Aquesta estructura de serveis contribueix a generar ocupació enfortint l’economia i el territori mitjançant l’impuls al desenvolupament empresarial, noves línies de negoci, nous mercats, projectes innovadors, acords d’intercooperació, gestió d’ajuts, accions de formació, comunicació, promoció i assessorament agroalimentari, entre d’altres possibilitats.

L’objectiu final és incrementar la competitivitat de les empreses en un entorn canviant i complex com l’actual. La prestació de serveis s’adapta a les necessitats i la dimensió individuals de cada societat cooperativa alhora que es defensen els interessos col·lectius i s’afavoreix la democràcia econòmica i la igualtat d’oportunitats.

La Federació disposa d’un catàleg dels serveis que presta al sector inclosos dins l'activitat de representació o bé amb tarifes reduïdes per a les cooperatives sòcies.

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya