Els arguments per consumir producte cooperatiu català són nombrosos: des de qualitat i seguretat a un preu assequible a la vocació de fer país i la contribució a la sostenibilitat ambiental.
Els arguments per consumir producte cooperatiu català són nombrosos: des de qualitat i seguretat a un preu assequible a la vocació de fer país i la contribució a la sostenibilitat ambiental.
Les cooperatives tenen cura de les matèries primeres, controlen la producció, la transformació i la comercialització dels aliments.
Són aliments de quilòmetre zero, que garanteixen la traçabilitat i la seguretat alimentàries.
Productes de sempre, en maridatge amb la tecnologia i la innovació d’empreses modernes.
Amb distintius europeus d’origen i reconeixements a la qualitat.
Utilitzen tècniques de conreu respectuoses amb el medi ambient.
Les cooperatives generen riquesa i ocupació en el territori, evitant l’abandonament dels nostres camps, la desertització i l’erosió.
Aliments saludables a preus assequibles. El sistema cooperatiu aconsegueix que els marges comercials beneficiïn als agricultors i ramaders i també als consumidors.
Som la veu de 194 cooperatives agroalimentàries catalanes
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop