Carregant web FCAC

Programa Europeu "Sí al menys 3 làctics al dia"

El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona

La iniciativa llançada per la Unió Europea i el sector agrupat en INLAC arriba a la capital catalana per debatre sobre la importància del consum de llet i làctics en l'alimentació infantil

23/10/2018

El consum de llet, iogurts i productes làctics és imprescindible per aconseguir una dieta equilibrada i saludable, més encara durant la infantesa perquè la seva ingesta serà clau per al creixement i la prevenció de futures malalties durant l'edat adulta. Es tracta de l'aportació de calci que millor absorbeix l'organisme, al qual no han de renunciar els més joves per garantir un desenvolupament òptim.

La importància d'aquests aliments en la dieta és tal que la Unió Europea i INLAC, l'organització interprofessional que engloba tot el sector làctic d'Espanya, han posat en marxa el "Programa de promoció de la llet i dels productes làctics en el marc d'unes pràctiques dietètiques adequades". En el marc d'aquesta acció, Barcelona acollirà aquest dimecres 24 d'octubre una trobada, presentada per la periodista Esther Sardans, per apropar als consumidors informació científicament avalada sobre la llet i els productes làctics.

 

Programa europeu “Sí almenys 3 làctics al día” - Trobada Saludable

DATA 24 d'Octubre
HORA 11 h
LLOC MAFIC SPACE. Passatge de Pagès, 7 - Barcelona

INTERVENCIONS

  • Ramon Armengol, representant de Cooperatives Agroalimentàries i membre de INLAC (Organització Interprofessional Lactea), que promou la campanya “Digues sí als làctics”
  • Susana Redecillas, de la Unitat de Suport Nutricional. Hospital Vall d'Hebrón. Barcelona
  • Marta Iguacen, R&D Science & Nutrition Manager Danone Iberia
  • Ariadna Rodrigo Planas, instagramer, bloguer, co-autora de “foodinggourmet”
Altres notícies
26.04.2024

La FCAC s'adhereix a "El Sentido de la Carne", un projecte pioner de col·laboració per posar en valor el plaer de consumir carn

26/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la...

25.04.2024

La FCAC aposta per cooperar front els desafiaments de les cooperatives agropecuàries

25/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una sessió de treball per analitzar les eines clau per fer front als...

25.04.2024

La FCAC denuncia la situació crítica dels productors de cereals i farratges, que encara no han rebut cap ingrés

25/04/2024

Quan es compleix un any dels tancament del Canal d’Urgell per primera vegada en 161 anys d’història, la Federació de Cooperatives Agràries de...

24.04.2024

Els socis de les cooperatives inicien la campanya d'arròs

24/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...

24.04.2024

La FCAC coopera per ampliar l'impacte d'Hispack 2024

24/04/2024

Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...

18.04.2024

XX Jornada de boví de carn a la Cooperativa d'Ivars

18/04/2024

La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...

18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

18.04.2024

La campanya ‘Buenas Hasta el Hueso’ creix amb el sabor i el caràcter saludable de les seves fruites com a protagonistes

18/04/2024

La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya