Carregant web FCAC

Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya (CBPC) i al decàleg de sostenibilitat integral

Aquesta adhesió comporta comprometre’s en la millora de les pràctiques comercials

30/05/2019

CEVIPE, empresa cooperativa de segon grau s’ha adherit a l’Acord de Bones Pràctiques Comercials que promou el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord té com a objectiu augmentar l’agilitat i la seguretat en les transaccions comercials i millorar-ne l’eficiència. A més també pretén millorar la informació que reben els consumidors, la traçabilitat i la seguretat alimentària, així com la sostenibilitat i el benestar animal.

L’adhesió al Codi Bones Pràctiques Comercials comporta una sèrie d’obligacions que es resumeixen en 5 punts

-Millora de les pràctiques comercials
-Millora de la percepció del consumidor
-Millora de la comercialització, creixement i orientació del mercat
-Millora de l’eficiència i desenvolupament tecnològic
-Aplicació, interpretació i seguiment de l’Acord.

Cevipe recentment també s’ha inscrit al llistat d’indústries alimentàries adherides al decàleg de sostenibilitat integral, com a empresa agroalimentària sostenible.

Aquest Decàleg de Sostenibilitat integral de la indústria alimentària està formulat sobre la base de 10 principis bàsics de sostenibilitat integral, al qual poden adherir-se de forma voluntària totes aquelles indústries que hagin complimentat en la seva totalitat el qüestionari avançat eSIAB i que es vulguin comprometre amb la millora contínua del seu nivell de sostenibilitat.

A més, Cevipe també compta amb els certificats ISO 9001 i ISO 22000.

Altres notícies
01.07.2025

Caprabo i la FCAC refermen el seu compromís amb la proximitat amb la celebració de la Jornada Gastronòmica de productes de cooperatives agràries de Catalunya

01/07/2025

Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...

25.06.2025

El sector vitivinícola català analitza els nous reptes dels vins desalcoholitzats

25/06/2025

El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...

17.06.2025

Rafael Ramon, nou president de la Junta Rectora del CCPAE

17/06/2025

El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...

17.06.2025

La collita de cereal es recupera després de tres anys de sequera

17/06/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

12.06.2025

La FCAC insta al DARPA a crear centres de neteja i desinfecció de camions de transport de bestiar per evitar la transmissió de malalties

12/06/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió, en el marc del Grup de Treball de Ramaderia, amb l'equip la...

10.06.2025

Oposició a la pèrdua de sòl agrari per l'eventual ampliació de l'aeroport

10/06/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) manifesta l’oposició frontal a qualsevol proposta que impliqui la destrucció de sòl...

06.06.2025

Jornada anual sobre productes fitosanitaris i subministraments

06/06/2025

A la sala del centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha celebrat la jornada anual...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya