Dijous 26 a les 15h, La Fageda presenta la nova família de melmelades per a maridar amb amanides, pastes o arrossos a l’emblemàtica Granja Viader del carrer Xuclà de Barcelona. Durant l’acte, en el qual es presentaran els resultats de la secció d’horticultura i melmelades de La Fageda durant l’any 2014, també intervindrà la Neus Rabionet, cap de cuina de La Fageda, que ens descobrirà noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura.
En acabar l’acte farem un tast de les receptes i dels nostres iogurts maridats amb melmelades.
Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. En total sumen 16 varietats agrupades en quatre famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos, una tercera amb esmorzars i aquesta quarta.
La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.
Més informació
Marc Alegre | malegre@fageda.com | 637 278 727
Albert Riera | ariera@fageda.com | 972 681010 - 606 629344
Data i horari: dijous 26 de març de 15h a 16h
Lloc: Granja Viader. Carrer Xuclà, 4-6 - 08001 Barcelona
L’aforament està limitat a 60 persones i per aquest motiu es prega confirmació
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h