Carregant web FCAC

La Fageda presenta les noves melmelades per maridar

La Fageda ha escollit l’emblemàtica Granja Viader de Barcelona per presentar la nova família de melmelades per a maridar amb arrosos, pastes o amanides. Neus Rabionet, cuinera de La Fageda, hi elaborarà els corresponents plats davant especialistes i amateurs de la gastronomia

24/03/2015

Dijous 26 a les 15h, La Fageda presenta la nova família de melmelades per a maridar amb amanides, pastes o arrossos a l’emblemàtica Granja Viader del carrer Xuclà de Barcelona. Durant l’acte, en el qual es presentaran els resultats de la secció d’horticultura i melmelades de La Fageda durant l’any 2014, també intervindrà la Neus Rabionet, cap de cuina de La Fageda, que ens descobrirà noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura. 

En acabar l’acte farem un tast de les receptes i dels nostres iogurts maridats amb melmelades. 

Sobre les melmelades

Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. En total sumen 16 varietats agrupades en quatre famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos, una tercera amb esmorzars i aquesta quarta.

La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

 

Més informació

Marc Alegre | malegre@fageda.com |  637 278 727
Albert Riera | ariera@fageda.com  | 972 681010 - 606 629344

Data i horari: dijous 26 de març de 15h a 16h
Lloc: Granja Viader. Carrer Xuclà, 4-6 - 08001 Barcelona
L’aforament està limitat a 60 persones i per aquest motiu es prega confirmació

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya