Carregant web FCAC
13/03/2022 09:30 Alcarràs

Alcarràs florit: l'explosió dels colors naturals

Amb la 9a edició de la ruta "Alcarràs florit" el municipi us ofereix una nova oportunitat per conèixer de primera mà la bellesa del paisatge alcarrassí i contemplar de prop els grans mantells de color rosa que es formen quan els presseguers es troben en ple procés de floració.

PROGRAMA

9.30 h | Punt de trobada (Pl. del Mercat). Sortida amb cotxes particulars fins el Pla de l’Alzina, on trobem un element patrimonial de gran importància per la vila d'Alcarràs: l’alzina centenària.
10 h | Esmorzar típic alcarrassí amb pa amb tomàquet, el tradicional mandongo (botifarra blanca i negra) i pa amb oli i sucre. A continuació hi haurà una explicació de l'evolució vegetativa de l'estat de floració dels arbres a càrrec dels tècnics del departament Agronòmic del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent
11 h | Passejada amb trenet entre els arbres fruiters per veure la floració amb explicació dels diferents indrets i temps per fer fotografies.
12.30 h | Visita a l'Agrobotiga d'Alcarràs amb tast de productes locals.
16 h | Visita guiada al Centre d'Interpretació del Món Rural d'Alcarràs.

MÉS INFORMACIÓ

PREU 10 €
RESERVES https://ja.cat/Gn2wAPlaces limitades
TELÈFON Lo Casino 973 79 57 00
WEB Ajuntament d'Alcarràs www.alcarras.cat

Pels amants de la fotografia s’ha convocat un del concurs d'Instagram entre els assistents. Les fotografies només es podran fer amb mòbil i s’hauran de publicar en aquesta xarxa amb el hashtag #AlcarrasFlorit22 fins el 15 de març a les 9h. 

Agenda

21/06/2024 19:00 Castell d'Or. Ctra. Santes Creus, s/n (Vila-rodona, Alt Camp)
La influencer Marta Clot (ladelvins), sommelier i divulgadora del vi català, t'acompanyarà en un viatge per les diferents propostes de la...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya